gogocuk Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Здравейте.Имам десетки снимки jpeg формат които са заснети поредни с фотоапарат.Та въпросат ми е :нямаше ли някаква програмка чрез която да мога да ги накарам да play'ват т.е да играят като филмова лента.Незнам дали бях изчерпателен.Ако ми помогнете ще сам ви благодарен! Предварително ви благодаря..Доста ровех из форума но така и не успях да намеря нещо подобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 За каква операционна система става въпрос?Разгледай темата Идеи и предложенения за програма за презентация, може да намериш нещо подходящо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Декември 31, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2008 За каква операционна система става въпрос?Разгледай темата Идеи и предложенения за програма за презентация, може да намериш нещо подходящо.Извинявам се наистина съм забравил да напиша, става въпрос за oперационна система Winxp+sp2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Става с Windows Movie Maker, както и с Camtasia Studio(платена) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Microsoft Photo Story също би трябвало да свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 За целта бих предложил Пикаса. Преведена и безплатна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fight_girl Публикувано Януари 1, 2009 Report Share Публикувано Януари 1, 2009 Според мене Windows Movie Maker си е много добра в това отношение а и има и други функции освен тази Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост