uvolnqvkata Публикувано Декември 27, 2008 Report Share Публикувано Декември 27, 2008 Търся драйвери за тунер "TV-Tuner PixelView -PV-TV304P+NI.FM.RC" ако някой може да помогне му благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2008 Report Share Публикувано Декември 27, 2008 Точно за такива случаи е създадена и тази тема. Да не говорим, че при написване на модела в Googlе има страница с драйвер сред първите резултати. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uvolnqvkata Публикувано Декември 28, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2008 Точно за такива случаи е създадена и тази тема. Да не говорим, че при написване на модела в Googlе има страница с драйвер сред първите резултати. да правси изтеглих едни но не,уж същия модел и не станаха та ако имаш начин да ми пратиш поне линк да си ги изтегля ще сам ти много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2008 Report Share Публикувано Декември 28, 2008 Ако ще ти давам линк, то ще е за същия драйвер, който може да се намери от официалния сайт. Ти сигурен ли си, че си изтеглил правилния драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uvolnqvkata Публикувано Декември 28, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2008 Ако ще ти давам линк, то ще е за същия драйвер, който може да се намери от официалния сайт. Ти сигурен ли си, че си изтеглил правилния драйвер? ами ако може прати ми защото от официалния сайт не отговаря на модела на драйвера на мен ми трябва за 304 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2008 Report Share Публикувано Декември 28, 2008 Ако споменатата от теб информация е вярна, това трябва да е драйверът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uvolnqvkata Публикувано Декември 28, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2008 Ако споменатата от теб информация е вярна, това трябва да е драйверът. Ами и аз точно този изтеглих и не става за друг модел е. На мен ми трябва "TVF-8533-B/DF" (5v)има и една лепенка на самия тунер "Pixelview PV-TV304P+NI.FM.RC"Това е ако можеш помогни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2008 Report Share Публикувано Декември 28, 2008 1) стартирай Device Manager (Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK);2) кликни два пъти върху TV тунера и после на подстраница Details;3) препиши информацията в долното поле. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uvolnqvkata Публикувано Декември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2008 1) стартирай Device Manager (Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK);2) кликни два пъти върху TV тунера и после на подстраница Details;3) препиши информацията в долното поле.PCI\VEN_14F1&DEV_8800&SUBSYS_00000000&REV_05\4&24AB0D93&0&40F0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2008 Report Share Публикувано Декември 29, 2008 Опитай този драйвер. И, моля, не давай зор. Грубо е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uvolnqvkata Публикувано Декември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2008 Опитай този драйвер. И, моля, не давай зор. Грубо е. Много се извинявам че давам зор но ми трябват спешно тези драйвери,тези не стават. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2008 Report Share Публикувано Декември 29, 2008 Според Vendor ID и Product ID кодовете тунерът е на Hauppauge и ти дадох нужните драйвери. Казваш, че не стават. По-рано каза друг модел, за който драйверите също не ставаха. Ами, вече не знам какво да ти давам. Според дадената от теб информация трябва да имаш вече нужните драйвери. P.S.: като оставяш 1000 реда след цитата коментарите ти изглеждат много грозно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uvolnqvkata Публикувано Декември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2008 Според Vendor ID и Product ID кодовете тунерът е на Hauppauge и ти дадох нужните драйвери. Казваш, че не стават. По-рано каза друг модел, за който драйверите също не ставаха. Ами, вече не знам какво да ти давам. Според дадената от теб информация трябва да имаш вече нужните драйвери. P.S.: като оставяш 1000 реда след цитата коментарите ти изглеждат много грозно. Извинявам се ама на драйвера трябва да пише pv304 кликни тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2008 Report Share Публикувано Декември 29, 2008 Къде точно трябва да го пише? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uvolnqvkata Публикувано Декември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2008 Къде точно трябва да го пише? Model No: PV-TV304P+ (w/FM, RC)FeaturesConexant CX23883 10 bit broadcast decoderExcellent TV/Capture PCI Tuner card10 bits video decode, stereo audio.720x576 high video resolutionTV/FM/Video InputFM recordingAutoscan and freescan supportVideo On DesktopLow power consumptionVBI Teletext supportEasy to search and set TV channels memorizedFlick free technology with best componentsCertification in Windows XP/ME/2000SpecificationInput TV 75ohm IEC/F Type coaxial cable FM IEC/F Type connector Video RCA female jack S-Video mini-DIN female jack Audio 3.5mm female jack Remote Control 2.5mm female jackOutput Audio 3.5mm female jackTuner module Available in NTSC, PAL, SECAMFM reception (optional) 87.5MHz ~ 108MHzStereo decoding (optional) Available in NICAM, A2, BTSC, EIA-J Package ContentsTV cardFM cableAudio cableRC cableRC padUser manualDriver CD Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост