S6orty Публикувано Декември 26, 2008 Report Share Публикувано Декември 26, 2008 Здравейте,По принцип винаги се оправям сам..този път просто не можах,затова ще ви помоля да ми помогнете..На старият ми комп е вкл интернет с мрежов кабел ...тоя кабел се опитах да преместя на лаптопа но ми изписа: Insert the disc that came with your USB WLAN ( If you have the disk that came with your device, insert it now. Windows will automatically search the disc for driver sftware.) Доколкото разбирам иска ми инсталационен диск USB WLAN ...незнам просто от каде да ги изкопая тези драйвери...или така наречения инстал...МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2008 Report Share Публикувано Декември 27, 2008 Ще дадеш ли малко по-подробна информация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
S6orty Публикувано Декември 27, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2008 Ще дадеш ли малко по-подробна информация? попитаи каквото искаш да знаеш.. ще поясня.. инак незнам каква подробна информация да ти дам ...след като съм казал каквото трябва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост