Jump to content

Проблем с драйвери за уеб камера

emil9216

Препоръчан пост

Камерата е Deluxe DLV - B03. Намерих драйвери за нея в интернет които бяха под формата на инсталационен файл с разширение .exe. Инсталирах драйверите но въпреки това в дивайс менаджера ми показва че за камерата нямам инсталирани драйвери . Каква може да бъде причината за това ?
Сподели другаде

Здравейте,

понеже и аз имам подобен проблем реших да ви пиша тук. Моята камера\нищо особено\ има инсталационен диск,но системата ме предупреждава за евентуални проблеми с Уиндоуса,ако инсталирам софтуера.Предполагам драйверът е несъвместим, мога ли да използвам друг? \PC CameraManual\ Имам проблем и с блутуто! Софтеурът е на Блу солей и се инсталира,но освен квадрати и въпросителни,друго не излиза.Благодаря предварителн!

Сподели другаде

Ако искаш, можеш да опиташ този драйвер, който трябва да са последният официален.

Не става и с него. Май ще си взема друга камера. Тази е някакъв евтин боклук.

Сподели другаде

Евтиното често (почти винаги) излиза скъпо при компютрите. Лошото е, че хората го осъзнават, когато се опарят веднъж. Че понякога и това не е достатъчно.
Сподели другаде

Здравейте,

понеже и аз имам подобен проблем реших да ви пиша тук. Моята камера\нищо особено\ има инсталационен диск,но системата ме предупреждава за евентуални проблеми с Уиндоуса,ако инсталирам софтуера.Предполагам драйверът е несъвместим, мога ли да използвам друг? \PC CameraManual\ Имам проблем и с блутуто! Софтеурът е на Блу солей и се инсталира,но освен квадрати и въпросителни,друго не излиза.Благодаря предварителн!

Проблема ти с Manual-а е че тези файлове обикновенно са в PDF формат ,който не се отваря с Notepad ,но и да го отвориш няма да ти свърши работа .Що се отнася до драйверите за камерата и USB-то :

1. Ако ползваш USB ,което е на предния панел на машината е възможно да има проблеми .

2.Относно драйвърите ... имам две камери в шкафа за по 30 лв. горе-долу (от преди 2-3 години) ,на които не съм могъл да помогна с драйври .Ако ползваш камера и ти е важно си вземи нещо ново ,вече и евтините нямат този проблем ,просто характеристиките м/у скъпа и евтина се различават.Това са лични наблюдения .Не съм специалист , ако някой ме убори ще е в полза на темата .Весели празници .

Сподели другаде

Не става и с него. Май ще си взема друга камера. Тази е някакъв евтин боклук.

Аз имах този проблем и го реших вчера.

Стария модел камера има друг чип и ползва друг драйвер, ето го и него:

http://www.sonix.com.tw/sonix/product.do;j...20(Phase%20out)

Сподели другаде