coojoe_213 Публикувано Декември 25, 2008 Report Share Публикувано Декември 25, 2008 Здравейте. Имам рутер D-Link /DL 524/. Имам на лаптопа wireless, а същевременно предавам и в другата стая интернет от рутера на настолен комп.Възможно ли е да огранича скороста на настолния /примерно 100-200кб/сек /? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 Здравейте. Имам рутер D-Link /DL 524/. Имам на лаптопа wireless, а същевременно предавам и в другата стая интернет от рутера на настолен комп.Възможно ли е да огранича скороста на настолния /примерно 100-200кб/сек /? Това зависи от Firmware на рутера.Не познавам тоя модел но евтините модели не поддържат такава функция на кой колко трафик да даваш.Те просто разделят и толкоз.Все пак разгледай му софтуера.Знам само един модел който да дели интернета по трафик но дори и на него му се сменя Firmware за да може да го прави.А това е Linksys WRT54GL/inux/ .А иначе един скъп рутер може много неща но..........струва над 1000 лв. Затова виж тая тема http://forums.softvisia.com/index.php?show...=7914&st=15 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 Здравейте. Имам рутер D-Link /DL 524/. Имам на лаптопа wireless, а същевременно предавам и в другата стая интернет от рутера на настолен комп.Възможно ли е да огранича скороста на настолния /примерно 100-200кб/сек /? Я, а аз си мислих, че ти го смени, май така писа!?? А относно отговора - Не, не може да управлява по трафик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост