Deyan92 Публикувано Декември 25, 2008 Report Share Публикувано Декември 25, 2008 Как да пратя Windows Live Mail в tray. Като натисна minimize си ми седи и в тоолбара а аз исктам само в tray-а. При X ми затвяря цялата програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 25, 2008 Report Share Публикувано Декември 25, 2008 Как да пратя Windows Live Mail в tray. Като натисна minimize си ми седи и в тоолбара а аз исктам само в tray-а. При X ми затвяря цялата програмаНатисни с десен бутон иконката на Windows LIve Mail, която е до часовника и избери опцията Hide window when minimized (Скривай прозореца при намаляване). Весела Коледа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 25, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 25, 2008 Мерси много . Весела Коледа и на теб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 25, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 25, 2008 А мога ли да го направя при пускането на компютъра и той да се пуска ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 25, 2008 Report Share Публикувано Декември 25, 2008 Постави препратка на програмата в C:\Documents and Settings\\Start Menu\Programs\Startup. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост