bmvtooo Публикувано Декември 24, 2008 Report Share Публикувано Декември 24, 2008 Здравейте!!!Реших да пробвам Windows Vista Ultimate и за целта я инсталирах в VMware Workstation v6.0.3 Работи добре ,но не успявам да се свържа с интернет ???В настройките на VMware Workstation v6.0.3 съм избрал NAT за интернет връзка ,както друг път съм избирал и си е имало връзка с интернет ???Пробвал съм и други ОС и не съм имал този проблем ???Моля някой който знае какъв е проблема да напише възможното решение на проблема !!!Предварително благодаря!!! п.с. VMware Workstation v6.0.3 ми показва че използва лан картата ( Мрежова карта Realtek RTL8139 ) ,както при проба на други ОС със VMware ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Декември 24, 2008 Report Share Публикувано Декември 24, 2008 При мен във VirtualBox единствено Виста нямаше връзка с Интернет през стандартния за всички останали виртуален мрежов адаптер PCnet-FAST III (Am79C973). На Intel PRO/1000 MT Desktop (82540EM) тръгна. Виж какъв избор имаш при теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 25, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 25, 2008 Инсталирах в VMware Workstation v6.0.3 Windows XP Gold Edition SP2 и нямам проблем с интернета дори звука ми работи при условие че моята саунд карта е C-Media , а при Windows Vista Ultimate освен че няма интернет установих че няма и звук ( сигурно моя вид саунд карта не се поддържа от Виста ) ???В Device Manager на Виста ( инсталираната в VMware Workstation v6.0.3 ) открих че липсват драйвери за:1.Enternet Controler2.Multimedia Audio Controler3.SCSI Controler ( това не го знам какво е ) п.с. Явно за Windows Vista Ultimate трябва да се инсталират липсващите драйвери - но как ще стане като VMware Workstation v6.0.3 ми ползва само флопито , а DVD-то в My Computer е заето с исо файла на Вистата ( и ако го махна не се стартира )??? ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост