Jump to content

За отваряне на .BOX файлове

Препоръчан пост

Здравейте! Търся програма за отваряне на файлове с разширение .box Става въпрос за файлове, записани от охранителна камера. Записа се състои от три файла, съответно с разширения .box .dim .idx като последните два са с големина 1024 КВ, а първия е около 100 МВ. Намерих някаква програма - Techjunkies I3 Dvr, която би трябвало да отваря този тип файлове, но не мога да намеря откъде да я сваля. Всички линкове, които ми дава чичко Гугъл водят до платени сайтове и не мога да я изтегля.

Ако може някой да помогне с линкче, да ми прати програмата (например по скайп или мейл) или да предложи друго решение, ще ви бъда много благодарен.

e-mail: vlados@mail.bg

Сподели другаде

Здравей и добре дошъл!

Първо тук не отговаряме на лично, по-добре да пишем тук, за да може друг човек ако има подобен проблем, да може и той да види и да си го реши.

Можеш да потърсиш в google

Ето и един резултат: тук

Сподели другаде

Благодаря!

От поста ми е видно, че вече съм търсил в Google ("Всички линкове, които ми дава чичко Гугъл водят до платени сайтове и не мога да я изтегля") и съм стигнал до една програма, която е проблем да бъде изтеглена, затова съм дал скайп - ако някой я има изтеглена да ми я прати или да посочи линк в темата (никъде не съм искал нищо на ЛС). Линка, който си ми дал води до сваляне на програмата - Register Booster, която не ми върши работа. Все пак благодаря!

Отново бих помолил, ако някой има конкретна идея (линк или програма) за отваряне на посочения файл да я(го) посочи конкретно. Предварително благодаря!

Сподели другаде

Явно нещо съм объркал копирането на линка. Наистина този, който дадох не води към нищо съществено. Ето тук има малко информация - цък. За програма пише Calypso Email Mailbox, там има линк ;)
Сподели другаде