coojoe_213 Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Здравейте. Имам един голяяям въпрос . Утре ще си взимам един безжичен рутер от Техномаркет /най-евтиният безжичен /59лв//, модела е този.Какво мисля да правя?---Имам лаптоп и кабела за интернета за сега влиза в него. В другата стая имам настолен компютър който в момента няма интернет.Преди имах настолен компютър /с две лан карти/ и бях пуснал кабел към този, който е в другата стая и двата имаха нет /само като изключа моя другия нямаше/.Може ли да направя с този рутер освен лаптопа и настолния да има интернет? Един мой познат ми каза, че с този кабел, който съм използвал до сега няма да стане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 че с този кабел, който съм използвал до сегаЕ че какъв кабел си ползвал до сега ???И този твой познат защо мисли, че няма да стане ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 23, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2008 Мисля че ''кръстосан кабел'' се нарича. Защо мисли така? Мисли че другия комп /демек настолния няма да има нет ако моя е изключен/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 23, 2008 Report Share Публикувано Декември 23, 2008 Да, с този рутер трябва да можеш да разделиш интернета между настолния компютър и лаптопа. На настоляния компютър няма да има интернет, ако лаптопът се използва за рутер и трябва да стои включен, за да има интернет на компютрите "след" него. При наличието на рутер това се елиминира, това е и идеята на рутера като цяло. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 23, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2008 Всичко стана добре . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост