Deyan92 Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Компютъра в момента ми е пълен с проблеми, но най-дразнещия проблем е тоя с интернета.След като си пусна компа интернета ми работи нормално, но след като мине 1-2 часа да работи компютъра и интернета гасне през 10 секунди. Нито страници мога да отворя, нито в скайп да пиша, нито биткомета тегли. Бях при интернет доставчика и той ми каза, че има някакъв вирус по Mozilla Firefox и е от него и че се налага преинсталация. Някой може ли да ми каже как да го оправя без преинсталация ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Поради тези причини те бях помолил вчера да ми пратиш онези файлове и да сканираш с SuperAntiSpyware и MalwareBytes и да дадеш логове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 25, 2008 Report Share Публикувано Декември 25, 2008 Аз ако слушах доставчика ми за всеки проблем, който съм имал, щях да преинсталирам и сменям хардуер поне няколко пъти, макар проблемът да е бил при тях.На какъв точно интернет си всъщност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост