Jump to content

Голям пробелем с Windows XP

Deyan92

Препоръчан пост

Все още се показва синия екран и се рестартира .

М/д понякога като пусна компютъра почва да бучи много яко ... май бучи от вентилатора . Това може ли да е причина ?

Сподели другаде

Все още се показва синия екран и се рестартира .

М/д понякога като пусна компютъра почва да бучи много яко ... май бучи от вентилатора . Това може ли да е причина ?

Направи следното :

Десен бутон на My computer -> Properties ->Advanced ->Startup and Recovery ->Settings ->Махаш отметката на System Failure- >Automatically restart.

След което постваш Screen с грешката.

Сподели другаде

Направих го това. Но нз как да го снимам. Оказа се , че са две грешки - Едната е защото е инсталиран нов совтуер или хардуер (не съм пипал нищо по хардуера от като е купен така че е някоя програма) също така ми изписва :

Stop : 0x00000050 (0xE22EC000, 0x0000000, 0x80636D29, 0x00000001)

В следващата грешка пише, че трябва да си махна антивирусната (ESET Smart Security)

Stop : 0x00000024 (0x001902FE, 0xF8A088CC, 0xF8A085C8, 0xF827A487)

Ntfs.sys - Address F827A487 base at F823b00, DateStanp 28025be5

А да и нещо друго - След като си влеза в акаунта ми показва грешка в Windows-a. Нали се сещате оня прозорец - Don`t Send

Ако някои ми каже как ще му снимам грешките да ги види :)

Сподели другаде

Слад като не знаеш как се прави скрийншот ето ти линк към темата:

Как да направите screenshot(шот)

п.с.Колкото за антивирусната - твърде е възможно да е някой зловреден код(вирус,червей или друг шпионски вредител)който се опитва да направи по голям достъп до компютъра за повече вредители ( като иска да я деинсталираш ), а това може да доведе да преинстал на Windows!!! Не е изключено и проблемите да са ти от такъв характер!!! :computer:

Сподели другаде

Температура : HDT722516DLAT80 - 26

Температура : Диод на графичния процесор - 50

Температура : Деиод на процесора - 29/30

Температура : Процесор - 28

Температура : Дънна платка - 31

Напрежение ядро на процесора - 1.4

Вентилатор процесор - 2.4

Използване на паметта - 75

Честота на паметта - 0.2

Честота на процесора - 1.8

Още нещо трябва ли ?

Сподели другаде

Microsoft Windows Xp

Version 2002

Service Pack 3

AMD Sempron Processor

3000+

1.81 GHz, 512 MG of RAM

Physial Address Extension

Тва ми е компа. Относно това което пише на екрана немога да ви кажа защото изчезва много бързо.

Не е препорачително СР3 за АМД

Сподели другаде

Още нещо трябва ли ?

Не мога да разбера защо българите се занимават с неща, от които грам не разбират (компютри в случая).

Изтегли, инсталирай и стартирай EVEREST Ultimate. Кликни два пъти върху Компютър, после веднъж върху Обща информация, направи шот на целия прозорец )(уголемен) и пусни шота тук. След това кликни върху Датчик, направи там шот и го качи и него тук.

Не е препорачително СР3 за АМД

И как ти хрумна тази "мъдрост"?

P.S.: пише се "SP".

Сподели другаде

Още нещо ?

М/д след като сканирах със Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free Edition компютъра спря да ми рестартира (4-5 изключвания и не съм имал проблем) Остана само проблема с интернета. ТУК

Shots.rar

Сподели другаде