Deyan92 Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Някой може ли да ми каже защо като си пусна компютъра - зарежда нормално и по някое време се показва един син екран за няколко секунди и после ми се ресва компа. Това става няколко пъти (докато компа си реши) и после стартира нормалко и работи добре. Помощ !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Съвети за успешна взаимопомощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Причини бол, първо отвори компютъра и въж дали вентилаторите на процесора и видео картата се въртят, после измери температурите, напреженията, направи тест на паметта и др. подобни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Човек би си помислил, че някой, който е регистриран в даден форум вече 7 месеца, би имал поне бегла представа каква информация е нужна, за да се помогне успешно, ама нейсе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Е добре де пак и не е толко трудно да ми кажете какво се иска. На синия икран нищо немога да прочета. Показва се за много кратко и е на целия екрат. Това е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Както и не е трудно ти сам да прочетеш какво ние искаме Вместо да питаме излишно дай това и това, можеш сам да го направиш и направо да преминаваме към фаза решаване на проблема, а не търсене на информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Все пак не е толкова трудно да прочетеш и да свършиш нещо сам, а не да чакаш на готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Ми това е което знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Май пак пропусна да прочетеш линка, който ти дадох със 'ситен' шрифт нарочно.Чакай тогава аз да го прочета вместо теб, дано го запомниш.4. В случаите, когато става въпрос за проблем с персонален компютър (РС) е добре да се уточни например дали има картина на монитора, има ли и какво е съобщението за грешка, има ли звуков сигнал... Въпрос от рода на "Появи ми се син екран с нещо написано на него, какво да правя?" не носи почти никаква информация и има малка вероятност да получи коректен отговор, докато въпроса "Появи се син екран с Error 0х0012345, какво да правя?" може да бъде анализиран и да се отговори или поне да се предположи за естеството на проблема.Пък и 5.та точка не е за изпускане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Microsoft Windows XpVersion 2002Service Pack 3 AMD Sempron Processor3000+1.81 GHz, 512 MG of RAMPhysial Address Extension Тва ми е компа. Относно това което пише на екрана немога да ви кажа защото изчезва много бързо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Браво Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно.Изтегли Autoruns, след това стартирай програмата и направи следното:1) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;2) кликни File -> Refresh;3) кликни File -> Export...;4) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Информацията за компютъра е недостатъчна. Относно надписа, можеш да избереш компютърът да не се рестартира от менюто, което се появява, когато натискаш F8 по време на зареждане на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Надявам се това се изисква AutoRuns.txtlog.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Пробвай от Hijackthis, да поставиш отметки на следните:O4 - HKLM\..\Run: [nTrayFw] C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nTrayFw.exe O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe" O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033 O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Acrobat Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Acrobat_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Acrobat Assistant 8.0] "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Acrotray.exe" O4 - HKLM\..\Run: [AppleSyncNotifier] C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleSyncNotifier.exe O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k O4 - HKCU\..\Run: [BitComet] C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe /trayСлед това избери Fix checked и кажи дали все още проблема е налице.Между другото кажи какви са температурите на компонентите, процесор, видео карта, хард диск.. ? - Ако не знаеш как става, можеш да пробваш с програмата Everest. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Температура Процесор : 40Вентилатор Процесор : 2.4 Другите нз къде са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост