renkata_78 Публикувано Декември 20, 2008 Report Share Публикувано Декември 20, 2008 здравейте.аз съм най новата във форума.надявам се да ми помогнете.имам проблем със скайпа си.казаха ми че най вероятно съм изтрила някоя програма или нещо друго така важно от компютъра защото дори след повторно инсталиране на нов скайп отново не виждам на видео отсрещния абонат.моля помогнете.благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 20, 2008 Report Share Публикувано Декември 20, 2008 Дали ще виждаш отсрещния абонат зависи от НЕГО, а не от теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renkata_78 Публикувано Декември 20, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 20, 2008 Дали ще виждаш отсрещния абонат зависи от НЕГО, а не от теб.работата е там че абоната отсреща иска да го виждам пуска си камерата но при мен промяната е в това че се появява само прозорец широк около един пръст.абоната е мой брат и преди го виждах като говорехме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spanian Публикувано Декември 20, 2008 Report Share Публикувано Декември 20, 2008 Кои са последните инсталирани програми от твоя страна ... преди да се появи проблема ? Програма за защита ,игри или някакви програми за обработка на видео или графика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renkata_78 Публикувано Декември 20, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 20, 2008 със сигурност не е програма за защита но игри сваляме много често част от които не успяваме да инсталираме и нещо което свалих но нямам спомен преди или след проблема е3д скринсървър -3д галерия от моите снимки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 20, 2008 Report Share Публикувано Декември 20, 2008 А ти имаш ли камера ? С всички ли абонати става така, или само с този, с който пробваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renkata_78 Публикувано Декември 20, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 20, 2008 А ти имаш ли камера ? С всички ли абонати става така, или само с този, с който пробваш ?нямам камера но преди го виждах и да сигурно свсички ще е така защото имам и друг абонат с камера и него не мога да видя . при включване на камерата отсреща се появява прозорец вътре в полето на скайп почти от край до краи широк около 1пръст Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 И в този прозорец не се появява някакъв изглед от камерата ? Ако искаш можеш да пробваш един преинстал на скайпа, като изтриеш всичко от C - program files - skype и C - documents and settings - <user> - SkypeА преди това, ако искаш може да ми пишеш по скайпа за да пробваме ако пусна камерата дали ще стане и след това да преинсталираш скайпа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renkata_78 Публикувано Май 22, 2009 Author Report Share Публикувано Май 22, 2009 благодаря на тези които писаха по темата.вече и аз имам камера мога да виждам и мен ме виждат незнайно как .нямам обяснение ,не си изключвам камерата от страх да не се върна на изходна позиция да не мога да виждам отсрещния :yeah: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост