coojoe_213 Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 Здравейте. Как се изключва вградената мишка на лаптоп, някой има ли понятие? Казаха ми, че става с бутоните Fn+F11, но не стана така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 Под 'вградена мишка' да разбираме TouchPad-a ли ?Много относително е това, особено с информацията, която даваш.Затова ще ти отговоря след като дадеш допълнителна информация.1. Марка модел на лаптопа ?(не при всички е FN + нещо си), за някои си има специални бутони над/под/до клавиатурата и с него се изключва с един клик, но затова трябва да има инсталирани драйверите.2. Каква ОС ползваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 При мен е с бутонче над TouchPad-а, както каза Вис, силно зависи изключването на TouchPad-а от самия модел на лапотпа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 19, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2008 Windows XP е опер.с-ма. HP/6735s/ е лаптопа. Искам да я спра /тъй като ползвам външна мишка/ и когато пиша, много често започвам да пиша по средата на някой ред, много изнервящо е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 1. Добре де, намери къде е картинката с тъчпад и я ползвай заедно с FN 2. До часовника трябва да имаш иконка с тъч пада. - Pointing Device или нещо такова.3. Control Panel -> Mouse -> Device Settings -> TouchPad -> Disable2 = 3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 19, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2008 Може да ти е смешно, но никъде нямам иконка touchpad. Нито до часовника, нито в контролния панел. От контрол панел, отидох на ''mouse'' и от там на hardware, тъй като то ми се стори най-логично и дадох desable /на Wheel Detection/,рестартирах нямаше ефект. След това ми се появи това съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 Може да ти е смешно, но никъде нямам иконка touchpad. Нито до часовника, нито в контролния панел. От контрол панел, отидох на ''mouse'' и от там на hardware, тъй като то ми се стори най-логично и дадох desable /на Wheel Detection/,рестартирах нямаше ефект. След това ми се появи това съобщение.Еми може би трябва да си инсталираш драйверите все пак цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 20, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 20, 2008 Момчета много ви благодаря, чудесни сте. Всичко стана както сте го описали, но без драйверите, които ми дадохте нямаше как да го направя :). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост