BO6KO Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Ползвам Microsoft AutoRoute Euro 2007,очаквам новата версия,но не намирам нищо в нета.Не знам Английски и търся само из българските сайтове,ако може някой да помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Мисля, че програмата няма пробна версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Декември 18, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Картите за България за много зле,надявах се на нещо по-добро,но изглежда няма да стане скоро.Night_Raven благодаря за отделеното време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Декември 20, 2008 Report Share Публикувано Декември 20, 2008 Купих си 2007 и не съм доволен. Да не говорим, че от БГ за Западна Европа ми предлага безумни маршрути. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Януари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2009 На мен ми върши работа.Картите за западна Европа са подробни,дава ми добри маршрути.Знам долу горе от къде ще мина,програмата ми помага да видя километрите,не я ползвам по време на движение,но ми се е случвало да се загубя и с нейна помощ се оправям.Имам Том Том на телефона,ROUTE 66 Route 2003 на лаптопа,но AutoRoute ми харесва най-много.Поне аз не съм срещал по-добра,а се интересувам от навигация,ако някой може да предложи нещо да сподели опита си.Жалко че няма да има скоро нова версия на AutoRoute. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Като цяло картите за България са куци. Аз лично съм най-доволен от http://bgroutingmap.com/. Не е идеална, но е доста по-напред от другите. ПС: Тя е за Garmin и е платена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост