Jump to content

Препоръчан пост

post-6699-1229605386_thumb.png

Като дам нов проект и не ми излизат ASP.NET Web Application, ASP. NET Web Service, Web Control Library. Инсталирах си IIS (Internet Information Service) преди това, както си е ред, но... Имам една книга и видео уроци и там ползват или MS Visual Studio.NET 2002 или 2003, а аз си инсталирах MS Visual Studio 2005 (доколкото разбрах там вече няма .NET, понеже уеб приложенията си се правят с MS Visual Studio 2005 - демек след 2003 версиите си включват и уеб услугите в MS Visual Studio). Къде бъркам?

The recommended installation sequence for installing Visual Studio .NET to develop Web applications is to first install IIS, including FrontPage Server Extensions, then install Visual Studio.NET. Visual Studio will add the .NET framework and ASP.NET.

Сподели другаде

post-6699-1229605386_thumb.png

Като дам нов проект и не ми излизат ASP.NET Web Application, ASP. NET Web Service, Web Control Library. Инсталирах си IIS (Internet Information Service) преди това, както си е ред, но... Имам една книга и видео уроци и там ползват или MS Visual Studio.NET 2002 или 2003, а аз си инсталирах MS Visual Studio 2005 (доколкото разбрах там вече няма .NET, понеже уеб приложенията си се правят с MS Visual Studio 2005 - демек след 2003 версиите си включват и уеб услугите в MS Visual Studio). Къде бъркам?

The recommended installation sequence for installing Visual Studio .NET to develop Web applications is to first install IIS, including FrontPage Server Extensions, then install Visual Studio.NET. Visual Studio will add the .NET framework and ASP.NET.

Пробвай да инсталираш това и това и кажи дали има разлика

Сподели другаде

:thumbsup: Мисля, че така е добре.

post-6699-1229613882_thumb.png

Много благопдаря! Не знам дали тук му е мястото, но искам да кажа, че това е най-якия IT форум и човек получава помощ и и то качествена от екипа, който поддържа сайта. Поклон за труда да четете и отговаряте на нас - потребителите, влизащи в сайта.

Сподели другаде

Искам да питам защо като инсталирах IIS ми се премагна IE, Games и част от Accessories. Пробвах да добавя IE, но в Add or remove Win Components ми показва 0 КБ, инсталнах IE7, но то не става без IE6 от инсталационния диск.

Сподели другаде