Deyan92 Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Здравейте !Имам въпрос относно интернет разделянето. В офиса на баща ми има компютър и лаптоп. Наскоро си купи лаптопа за това няма интернет на него. Можете ли да ми дадете идея как да свържа и двете устройства без да плащам двойна такса за интернет (с един кабел да има интернет и на компа и на лаптопа).Имайте впредвит, че компа е стар и няма Wireless, затова идеята за безжичен рутер отпада.Някакви идеи ... ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Погледни тази тема.Вътре в нея има други две теми, в които е описано идеално всичко как става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 Точно идеята за безжичен рутер в случая е най-добрата. Безжичните рутери също имат изводи за жичен достъп. Така че според мен това напълно те удовлетворява. Хем безжичен нет на лаптопа, хем нет на настолния, както си е и сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост