Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2009 Report Share Публикувано Февруари 19, 2009 ето и фаиловете които ми показва след сканирането а и същто снимка с грешката,Къде? Да не си ги направил невидими с някое заклинание? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
billyrozino Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Прикачил съм ги,моля за барз отговор,мерси предварително.greshki.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 В HijackThis постави отметки на следните обекти и кликни Fix checked, след което потвърди с Yes на всички съобщения, които се появят:O4 - HKLM\..\RunOnce: [Execute] C:\WINDOWS\System32\Tools\DelFolders.exeO4 - Global Startup: Reboot.exe Сканирай със SUPERAntiSpyware Free и Malwarebytes' Anti-Malware За SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer;- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan;- кликни Next и изчакай да сканира;- кликни Next, за да се премахнат гадинките и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... и иди на подпрозорец Statistics/Logs, маркирай последния лог и кликни бутон View Log...;- копирай съдържанието му тук. За Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan и кликни бутон Scan;- като приключи сканирането кликни бутон Remove Selected;- ще се появи текстов файл (лог), копирай съдържанието му тук. Няколко съвета:- увери се, че ползваш последната версия на Java. Ако не е, деинстлирай твоята и инсталирай най-новата.- инсталирай по-съвременна антивирусна. NOD32 2.7 не е лоша, но е вече на възраст и е по-добре да се инсталира актуална програма.- разкарай лайняния FlexType и си ползвай вградената кирилица на Windows. Можеш да ползваш моя NR BG-Fix Tool за целта, но ще ти е нужен диск на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
billyrozino Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 ето и файловете,чакам Вашето мнение.sled_skan.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Логовете са чисти. Виж какви грешки има в Event Viewer (Start -> Run -> eventvwr -> OK), отнасящи се за забилия процес. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
billyrozino Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 показва ми, application-security-system-microsoft office diagnostics i microsoft office sesssione, и кат влезна в някоя директория ми показва некви грешки дано не спанат пак процесалМЕРСИ за положените ти усилия щте почерпя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Почти нищо не схванах. На български ли беше това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
billyrozino Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 ЗНАЧИ Start -> Run -> eventvwr -> OK ми показва application-security-system-microsoft office diagnostics i microsoft office sesssione и кат влезна в някоя директория ми показва некви грешки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Ами, именно. Само че не всичкото е грешки. Повечето са просто информационни съобщения. Грешките са от вид "Error". Идеята е да кажеш дали има някаква грешка в раздели System и Application, свързани с процеса, който гърми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост