necron91 Публикувано Декември 17, 2008 Report Share Публикувано Декември 17, 2008 Здравейте,Както разбрахте от заглавието,проблема е в стартъпа на ЕКСПИ СЕРВИС ПАК 3 , когато рестартирам (или включа) компютъра,ми се появяват 2 варианта 1. START WINDOWS NORMALY 2.START WINDOWS SETUP , преди да ми се появи това ,се опитах да си върна СЕРВИС ПАК 2 ,но не успях (смилих се над СП3 и останах с него),но като си включа компютъра (до 2-3 секунди) трябва да цъкна ЕНТЪР на START WINDOWS NORMALY.Моля някой ако знае как да го премахна този SETUP или STARTUP SETUP (каквото и да е ) да пише в тази тема как става това Видях темата "Често задавани въпроси" и видях как се оправя,обаче проблема е че незнам колко да изтрия да не стане някой гаф..ето как е при мен" [boot Loader]Timeout=5Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectC:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup""кое да изтрия за да не ми стартира SETUP.. Изтрих малко...остана това"[boot Loader]Timeout=5Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect"обаче сега като рестартирам ми излиза 1."START WINDOWS PROFESSIONAL"2."START WINDOWS (default)кое да изтрия вече незнам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Декември 17, 2008 Report Share Публикувано Декември 17, 2008 1. Най-напред пробвай с автоматичната поправка: Start => Run => msconfig => BOOT.INI => check all boot path 2. Ако проблема продължи пробвай следното: Редактирай файла Boot.ini така: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect След това би трябвало да можеш да изтриеш папките: $win_nt$.~bt$win_nt$.~ls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
necron91 Публикувано Декември 17, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2008 Мерси много ,рестартирах и се оправи , много беше изнервящо от 1 седмица ми беше така и пак благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2008 Report Share Публикувано Декември 17, 2008 И друг път не стартирай инсталация на Windows под самия Windows, която да прекъсваш по средата. Windows се инсталира чрез зареждане от диск (boot-ване) и форматиране на основния дял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост