Jump to content

Проблем при инсталацията на програма

Препоръчан пост

Искам да си инсталирам една програма и когато започна да я инсталирам ми излиза един надпис които ми казва че операционната ми системе не подържа текущия драивър за достъп към данни.Да установя новата версия на драивъра.Опитвам се да инсталирам Mdac 2.8 а;а нещо не се получава.Пробвах ниаколко пъти и програмата но няма ефект.Ако някои знае нещо да помага че съм в задънена улица.Зчбравих да спомена че съм със виста.Благодаря ви предварително.
Сподели другаде

Здравей!!!

До колкото знам MDAC 2.8 ( Microsoft Data Access Components ) е предназначен за всички версии на Windows ( ОС: Windows All ).

Така че не би трябвало да имаш проблем с инсталацията , но за да разберем какъв е проблема е нужно да ни дадеш скрийншот за да видим какво точно ти изписва!!! Пробва ли да я изтеглиш от друг сайт за да видиш дали ще прави същия проблем - понеже много пъти са изтегляни повредени инталатори на програми???

п.с.И все пак трябва да дадеш скрийншот за да се види какъв е проблема!!! :computer:

Сподели другаде

Според Microsoft MDAC 2.8 няма поддръжка за Vista:

System Requirements

Supported Operating Systems: Windows 2000; Windows 98; Windows ME; Windows NT; Windows XP

Available for x86-based computers only

Справка: Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.8 @Microsoft.com

Сподели другаде

Няма ли някъкъв начин да се инсталира тази програма? Постоянно ми излиза същия месаж след което натискам ок започва да разархивира иска ми след това разрешение да продължи кликвам и съм до там всичко свършва преди да е започнало.
Сподели другаде

Здравей!!!

Опита ли това:

Пробва ли да я изтеглиш от друг сайт за да видиш дали ще прави същия проблем

Моята информация не е от сайта на Microsoft ,а от Download.bg и там пише че е:

ОС: Windows All

Незнам дали им е вярна информацията но можеш да провериш - напиши в Гугъл ( MDAC 2.8 )и виж какве сайтове за изтегляне ще ти даде и пробвай това да я изтеглиш от друг сайт ( и най вече дали ще имаш проблеми с инсталацията),МАКАР ЧЕ НАПИСАНОТО от Night_Raven:

Ако не се лъжа, в Windows Vista има MDAC 6.0, така че не би трябвало да има нужда да инсталираш MDAC.

Виждам че няма нужда да я инсталираш след като я има и то в по нова версия!!! :computer:

Сподели другаде

Изтеглих го от 4 ри саита пак не ще.И защо ми иска това след като има по нова версия идея си нямам.Все пак ви благодаря и ако някои има друга идея ще пробвам всякакви предложения.
Сподели другаде