boyo76 Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Здравейте!Наложи се да преинсталирам CCleaner.След като го деинсталирах,като натисна десен бутон на Recykle Bin и ми излизат функциите от деинсталирания CCleaner.Може ли някой да ми каже как да ги махна от там? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Вариант №1: инсталираш отново CCleaner и я деинсталираш.Вариант №2: отваряш редактора на регистратурата (Start -> Run -> пишеш regedit -> OK). В ключ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\Shell трябва да има 2 подключа на CCleaner (Open CCleaner... и Run CCleaner...), които можеш да изтриеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Вариант №1: инсталираш отново CCleaner и я деинсталираш.Вариант №2: отваряш редактора на регистратурата (Start -> Run -> пишеш regedit -> OK). В ключ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\Shell трябва да има 2 подключа на CCleaner (Open CCleaner... и Run CCleaner...), които можеш да изтрПо вариант 1:инсталирах я след което я деинсталирах и останаха отново функцийте на CCleaner-за 2-ри път ги има вече :(Втория вариант не съм го пробвал,довечера като се прибера ще го направя и се надявам да се оправи,защото сега ми излиза един дълъг списък с функциите и на инсталирания и на деинсталираните CCleaner :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Вариант №1: инсталираш отново CCleaner и я деинсталираш.Вариант №2: отваряш редактора на регистратурата (Start -> Run -> пишеш regedit -> OK). В ключ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\Shell трябва да има 2 подключа на CCleaner (Open CCleaner... и Run CCleaner...), които можеш да изтриеш.Мерси много,с вариант 2 го оправих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Юли 21, 2011 Report Share Публикувано Юли 21, 2011 Здравейте,за да не отварям нова тема пиша тук. Имам един въпрос относно CCleaner. Коя отметка трябва да махна (или да сложа)така,че след почистване с програмата да не ми трие имената и паролите в саитовете в които съм се регистрирал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 21, 2011 Report Share Публикувано Юли 21, 2011 Да не ти ги трие от полетата или да не ти ги трие да се логват автоматично ?Иначе просто махни отметката на ползвания браузър на Cookies и би трябвало да е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Юли 21, 2011 Report Share Публикувано Юли 21, 2011 Да не ти ги трие от полетата или да не ти ги трие да се логват автоматично ?Иначе просто махни отметката на ползвания браузър на Cookies и би трябвало да е наред.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Юли 21, 2011 Report Share Публикувано Юли 21, 2011 В Options -> Cookies имаш списък Cookies to Delete. Оттам местиш в Cookies to Keep имената на сайтовете, в които имаш регистрации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост