Armageddon8 Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Здравейте, проблемът е следният - като се стартира win-а от екрана изчезват всички икони и старт менюто.Остава само картинката на десктопа. Значи windows-а зарежда, появява се старт менюто и тъкмо да се появят иконите старт менюто изчезва, и си остава само картинката на десктопа.При опит да стартирам под safe mode клавиатурата в системното меню не работи, т.е. като даде екрана със опциите за safe mode там клавиатурата изобщо не работи!/седи маркирано start windows normal и до тук - клавиатурата въобще я няма/ Пробвах с друга клавиатура - пак не става. Като се опитам да буутна от СД стига до екрана press any key to boot from cd... натискам нищо и нищо не става - след около 3-4 секунди windows-а започва да се зарежда и пак изчезват иконите...в биоса клавиатурата работи. Някакви съвети... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Клавиатурата USB ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 новата клавиатура, която пробвах е usb. Старата май и тя е usb/трябва да го проверя защото съм на работа сега/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Кога се е появил проблема ? Нещо друго включено ли е в USB портовете ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Всъщност сега като се върнах от работа, пробвах да сложа адаптора на клавиатурата към PS2 и клавиятурата "тръгна". Към момента на писане на отговора компа е вече с нов "прозорец"....мерси на младежа който се отзова първи - подсети ме/иначе нямаше да се сетя изобщо/. Не знам защо се получава така, но проблемът е решен. Странно обаче, че дори сега с новата ОС клавиатурата пак не работи през USB порта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост