crazyfrog Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Здравейте ! Може би въпросът ще ви се стори глупав, но да попитам - проблем ли е , ако имам инсталиран повече от един браузър и това с нещо затормозява ли работата на компютъра ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Здравей, Краткият отговор е не - това няма да затормози работата на компютъра ти. Аз лично съм с 6 браузъра, а съм бил и с повече и не съм забелязал някакви проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Здравей, Краткият отговор е не - това няма да затормози работата на компютъра ти. Аз лично съм с 6 браузъра, а съм бил и с повече и не съм забелязал някакви проблеми.О.К. спокойно ще си инсталирам най-различни, благодаря за отговора ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Здравей, Краткият отговор е не - това няма да затормози работата на компютъра ти. Аз лично съм с 6 браузъра, а съм бил и с повече и не съм забелязал някакви проблеми.Всичките ли ги ползваш или просто те мързи да ги деинсталираш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Ползвам ги всичките най-вече за тестове на сайта - как се вижда, дали всички функционалности работят, а и за тестване на това кой браузър ще ми е най-удобен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
v2.0 Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Ползвам ги всичките най-вече за тестове на сайта - как се вижда, дали всички функционалности работят, а и за тестване на това кой браузър ще ми е най-удобен що просто не пробваш с това - http://browsershots.org/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост