Jump to content

Изчезна ми иконата на usb-то

Препоръчан пост

Здравей coojoe_213 !!!

Искам да те питам ,понеже имах подобен проблем:

Грешка в бързината. Исках да напиша форматирах, а не дефрагментирам. Няма резултат.

В смисъл какъв резултат няма - форматира ли се или и формат не ти позволява, и ако се е форматирала отваря ли се или не може и да се отвори???

Питам понеже имах подобен проблем с една флашка и се оказа ,че е повредена.Първо ми я показа като при теб (на снимката която си дал) и през

Диспечера на устройствата ( Device Manager ) я показа както трябва ,но не се отваряше ( изписваше - поставете диск в устройството ).Занесох я на интернет доставчика ми ( понеже се занимава и с ремонт на компютри ) и той ми каза че е повреден флаша на устройството т.е. Флашката не може да се оправи.Дано при теб поне форматирането да се е получило , поне ще знаеш че флаша е здрав и само показването на иконката е проблем,който не е изключено да е причинено и от някой вирус ,червейче или друг зловреден код.Пробвай през Диспечера на устройствата ( Device Manager ) дали ще се оправи и най вече сканирай компютъра.

Успех и пиши какви са резултатите!!! :computer:

Сподели другаде

Не, всичко е както трябва при мен, не е развалена. Мога и да влизам в флашката и да я форматирам, да копирам/поставям. Идея е друга до оная вечер иконката беше ''едно usb'', а сега виждате какво е. Дразни ме. Още е така.
Сподели другаде

На настолния ми компютър се вижда ето така.

Когато беше в лаптопа /иконката беше като usb/. Няма значение каква е била, важното в случая е че на настолния има иконка.

Започвам да се замислям вече, че определено е от софтуера на лаптопа. Нещо постоянно ме спъва, даже в една скорошна тема писах, че iexplrer.exe доста често ми товари процесора над 47-54%. И когато реша да отворя нещо от Start лентата, нестава, но ако реша да отворя нещо от десктопа става, след което процесора спада и започва да работи нормално. Надали има нещо общо този проблем, който споменах с usb-и проблема, но аз от нищо друго не си обяснявам подобен проблем.

Ако има нещо което не съм добавил, можете да питате, ще казвам.

post-787-1229714470_thumb.jpg

Сподели другаде

• 3 years later...