coojoe_213 Публикувано Декември 15, 2008 Report Share Публикувано Декември 15, 2008 Здравейте. Имате ли някаква идея защо ми е изчезнала иконката на usb-то /Intenso/, или по-скоро, може ли да се възтанови? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 А Removable disk какво е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Картата ми от фотоапарата. Тя си стои в лаптоп-а. Рядко я вадя. Аз имах предвид за /Intenso/ това устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Форматирай юесбито, провери го за вируси, при мен с комбинация от двете стана . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Сканирах с НОД32, никакви вируси. И дефрагментация направих, няма ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Какво си дефрагментирал и какво общо има дефрагментацията в случая? Опита ли да форматираш флашката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Грешка в бързината. Исках да напиша форматирах, а не дефрагментирам. Няма резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Здравей coojoe_213 !!!Искам да те питам ,понеже имах подобен проблем: Грешка в бързината. Исках да напиша форматирах, а не дефрагментирам. Няма резултат.В смисъл какъв резултат няма - форматира ли се или и формат не ти позволява, и ако се е форматирала отваря ли се или не може и да се отвори???Питам понеже имах подобен проблем с една флашка и се оказа ,че е повредена.Първо ми я показа като при теб (на снимката която си дал) и през Диспечера на устройствата ( Device Manager ) я показа както трябва ,но не се отваряше ( изписваше - поставете диск в устройството ).Занесох я на интернет доставчика ми ( понеже се занимава и с ремонт на компютри ) и той ми каза че е повреден флаша на устройството т.е. Флашката не може да се оправи.Дано при теб поне форматирането да се е получило , поне ще знаеш че флаша е здрав и само показването на иконката е проблем,който не е изключено да е причинено и от някой вирус ,червейче или друг зловреден код.Пробвай през Диспечера на устройствата ( Device Manager ) дали ще се оправи и най вече сканирай компютъра.Успех и пиши какви са резултатите!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Не, всичко е както трябва при мен, не е развалена. Мога и да влизам в флашката и да я форматирам, да копирам/поставям. Идея е друга до оная вечер иконката беше ''едно usb'', а сега виждате какво е. Дразни ме. Още е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 Разгледай темата Загуба на икона на дял и виж дали някое от предложените решения на проблема ще свърши работа и при теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 19, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2008 Не стана по нито един от начините. Даже четох и други сайтове, където въвеждах един source код, но и така не стана. Жалко за мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 А на друг компютър как е положението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 19, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2008 На настолния ми компютър се вижда ето така.Когато беше в лаптопа /иконката беше като usb/. Няма значение каква е била, важното в случая е че на настолния има иконка.Започвам да се замислям вече, че определено е от софтуера на лаптопа. Нещо постоянно ме спъва, даже в една скорошна тема писах, че iexplrer.exe доста често ми товари процесора над 47-54%. И когато реша да отворя нещо от Start лентата, нестава, но ако реша да отворя нещо от десктопа става, след което процесора спада и започва да работи нормално. Надали има нещо общо този проблем, който споменах с usb-и проблема, но аз от нищо друго не си обяснявам подобен проблем.Ако има нещо което не съм добавил, можете да питате, ще казвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moreg Публикувано Ноември 14, 2012 Report Share Публикувано Ноември 14, 2012 И при мене същия проблем, форматирам я покаже се за малко иконата и пак изчезна..... странна работа иначе флашката си работи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2012 Report Share Публикувано Ноември 15, 2012 А опита ли решенията от темата, дадена по-нагоре? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост