coojoe_213 Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Здравейте. Играхме една игра, в която аз не бях съгласен с всички останали...,та играта е следната-----Безкоз,...безкозът е мой, а опонента ми казва контра. След като свърши играта и двата отбора имаме по 65 точки...т.е развни.Аз знам така, пишат се в случая 26/тъй като има контра, ако нямаше, само 13/ на тях, а другите са висящи. Който изкара следващата игра му се надписва и остатъка.Какво правят те.---Те пишат 13 точки. Защо първо пишат 13, а не 26. Другото, което е, следващата игра ние я изкарваме и си пишем само 13? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Струва ми се, че би трябвало да е твоят вариант. Винаги сме играли по този начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
babyH Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 И аз съм съгласна с Pantockrator. Напълно е така. Твоите опоноенти си нямат хабер от света от белота, не че аз имам но видях в книгата на баща ми има много ситуации, вкл'чително и твоята. Ти си прав.Ето: http://belot-rules.hit.bg/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост