dimi84 Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Искам да сваля фаил който е 7GB с Bit Comet преди да започне свалянето ми изписва че някои от фаиловете са по големи от 4GB и че трябва да се смени мястото за запис на NTFS устроиството при положение че свободното пространство в диска е 40GB какво да направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Здравей и добре дошъл във форума на SoftVisia! Каква е файловата система на дяла, на който се опитваш да свалиш въпросния торент? В My Computer, кликни с дясното копче на дяла, на който се опитваш да свалиш торента и от контекстното мено избери Properties. Виж каква е файловата система (виж какво пише срещу етикета File system:). Aко е FAT32 няма да можеш да запишеш файла, защото той не поддържа файлове по-големи от 4GB. Решението е да се конвертира в NTFS (без загуба на данни), който поддържа много по-големи файлове (до 16EB, 1EB=2^64 байта). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 13, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2008 в диска където искам да сваля играта file system ми е NTFS а по отдолу където пише allocation unite size ми е на default allocation size но това може да се променя до 4096 bytes Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Би ли дал един скрийншот? Искам скрийншот, защото така, както го описваш изглежда, че ти се извежда прозорецът за форматиране на устройство т.е. на дяла, на който искаш да свалиш торента няма създадена файлова система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 13, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2008 честно да си кажа не съм много на ти с тези работи ако ми кажете как да го дам този скриншот ще го направя с удоволствия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 13, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2008 е това трябва да е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 От контекстното мено си избрал командата Format..., а не Properties както ти казах, но нищо от скрийншота все пак се вижда, че устройството използва FAT32 файлова система. Следователно няма как да записваш по-големи от 4GB файлове, докато не промениш файловата система. Това може да стане с вградения в Windows инструмент Convert. Вече сме писали как се прави това, затова ти давам линк към тема, в която може да прочетеш как да си конвертираш дяла в NTFS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 13, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2008 е благодаря ви много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2008 е пак не става сваля се до 4ГБ и пак спира незнам не тябва ли да се правят някакви настроики тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2008 ето така ми става всеки път Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Добре де, в момента на каква файлова система си ? Я дай един шот от Properties на D. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2008 мисля че го смених от FAT32 на NTFS но ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Ясно. Значи си на NTFS вече. Сега ако искаш можеш да пробваш да преинсталираш биткомета и да пробваш пак или да пробваш по-добрата алтернатива µTorrent. Пусни да се сваля някой голям файл и виж дали ще има още проблем.Бтв C-то на каква файлова система е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi84 Публикувано Декември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2008 И C-то ми е на NTFS ще пробвам с другата програма µTorrent. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост