Lokoto Публикувано Декември 17, 2008 Report Share Публикувано Декември 17, 2008 ...Оттам насетне софтуерно има сравнително малко неща, които биха указали някакво по-забележимо въздействие върху производителността. Някои такива са според мен:- инсталиране само на софтуера, който ще се използва;- да се подбере стабилен, надежден и качествен софтуер;- с Windows да се стартират само нужните програми. Съгласен съм с Night_Raven. В края на краищата оптимизацията се постига с компромис от възможности за гъвкава работа(много програми заредени резидентно) и бързина(минимално използване на процесорна мощност)...В допълнение искам да споделя, как съм решил въпроса на моите компютри:- Имам няколко акаунта(профили), които съм опримизирал за различни програми или програмни групи, така че да се зареждат само необходимите резидентни програми;-А на компа с ХР-то съм си направил входно меню, преди зареждане на ОС-а, с 3 опции за зареждане на различни драйверни комбинации. П.С. Никога не ни достига процесорна мощ! Това е правило още от първите компютри. Причина ? - в повечето случаи, не добре оптимизирани програми... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост