Armageddon8 Публикувано Декември 10, 2008 Report Share Публикувано Декември 10, 2008 Като вляза в my computer и маркирам устройство C - ми дава 782мб. свободни/снимка 1/ от 20гб.като вляза в устроиство C, покажа скритите файлове, като ги маркирам ми дава 18,2 ГБ. от 20 гб.Защо се полумава така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 10, 2008 Report Share Публикувано Декември 10, 2008 Като вляза в my computer и маркирам устройство C - ми дава 782мб. свободни/снимка 1/ от 20гб.като вляза в устроиство C, покажа скритите файлове, като ги маркирам ми дава 18,2 ГБ. от 20 гб.Защо се полумава така?А сложил ли си да показва и системните файлове, защото това 1гб-че дето ти се губи ми се струва, че е pagefile-а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Декември 11, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2008 Като гледах файловете в устройство C - дадох опцията show all files, и тогава "измерих" свободното пространство Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 Като гледах файловете в устройство C - дадох опцията show all files, и тогава "измерих" свободното пространствоГоворя за махането на отметката на Hide protected operating system files Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Декември 11, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2008 Точно тази не съм я махнал.....забравих/признавам си без бой/......изводът е обече че с нея показва 22гб. - при положинеи че дял С е 20 гб. не е добре работата.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Точно тази не съм я махнал.....забравих/признавам си без бой/......изводът е обече че с нея показва 22гб. - при положинеи че дял С е 20 гб. не е добре работата....Всичко е математика!Ако не вярваш - гледай Numb3rs... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Декември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2008 не разбрах, но щом казваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост