wertyusa Публикувано Декември 10, 2008 Report Share Публикувано Декември 10, 2008 Здравейте!Вчера си преинсталирах SP3(на windows XP съм), досега бях на SP2.И винаги съм използвала програма за смяна на темата-Vista Themes Pack.След като вече съм на SP3, изобщо не мога да си сменя темите.Кликвам съответния файл за темата, а в Display Properties изобщо не се отразява.И отделно съм копирала темите в Resource->Themes, но пак нищо.Моля да ми помогнете, защото никога не съм се сблъсквала с такъв проблем.Не ми е ясно, дали service pack има връзка с темите.Благодаря ви! Regards,wertyusa Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 10, 2008 Report Share Публикувано Декември 10, 2008 Здравей и добре дошла във форума на SoftVisia! Това се получава, защото SP3 съдържа обновена версия на библиотеката UxTheme.dll. За целта трябва да използваш инструмент като този (необходим е рестарт след пачването), за да може да инсталираш неподписани теми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wertyusa Публикувано Декември 10, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2008 WOOOOOW! Благодаря, знаех, че само тук ще ми помогнете!Човек, направо не знам как да се отблагодаря.Цяла нощ не съм спала и мислих за този проблем, щях да се побъркам иначе със семплата тема на windows XP!Хиляди благодарности!Бъди жив и здрав!Леле, уникални сте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост