Gretel Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 извинявам се предварително, ако има подобна тема - не успях да я открия. Значи няколко пъти вече ми се случва-има включен скайп на компютъра, виждам иконата, а като цъкна с мишката за да я отворя иконата и самата програма изчезва. От Customize давам Always Show, но скайпа не се показва. Предполагам че се е изключил, иначе би трябвало да се появи. Това някаква настройка на сигурност от самия скайп ли, примерно да не ти разглежда никой скайпа или е нещо друго. Ако е настройка, какъв е смисълът-дори и ти не можеш да си го отвориш, трябва ли отново да се логваш. Не съм забелязала с др.икони да става така. Ако някой знае как става , моля споделете... мн.съм се заинатила да разбера, а никой не знае ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 Процесът на Skype активен ли е според Task Manager? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gretel Публикувано Декември 9, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2008 Това не се сетих да видя, но мисля, че не би трябвало защото като дадох от Customize-Always Show на иконата на скайпа и тя не се появи. Ако беше активен, би трябвало да се появи ... според мен де, ама може и да греша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2008 Report Share Публикувано Декември 9, 2008 Невъзможни неща няма, така че провери в Task Manager, за да е сигурно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gretel Публикувано Декември 9, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2008 Това с проверката няма възможност да стане скоро. За това се чудех дали някой не се е сблъсквал с подобно нещо, а и вече съм почти сигурна че не е от скайпа, защото доста се порових из него, но не открих нищо. При първа възможност ще погледна в Task Manager и ще пиша пак. Благодаря много!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 Аз получих следното съобщение от Лондон: Критично съобщение за скайп. Скайп е на път да се изтрие заради някакви грешки в мрежата, възможно е да няма скайп до 1 месец. Шефа на мрежата предупреждава всички абонати да напишат някъде всичките си никове на своите приятели, защото е възможно скайп да бъде изтрит и да се построй на ново. Изпрати това на всичките си абонати. /Внимание/ Това е проверка за неисползващите скайп акаунди! Щом получите това съобщение го разпратете веднага на всичките ви скайп абонати, дори и на тези, от които сте го получили! Ако не изпратите това съобщение в рамките на 48 часа след получаването му вашия Скайп акаунт ще бъде "замразен" с невъзможност да бъде използван повече! Тази нова система е разработена, за да се изчистят акаунтите, които не са ползвани повече от 3 месеца, което ще спомогне за по-доброто общуване през скайп! Чрез разпращането на това съобщение вие показвате, че сте активен. Някой знае ли нещо по въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 Аз получих следното съобщение от Лондон: Критично съобщение за скайп. Скайп е на път да се изтрие заради някакви грешки в мрежата, възможно е да няма скайп до 1 месец. Шефа на мрежата предупреждава всички абонати да напишат някъде всичките си никове на своите приятели, защото е възможно скайп да бъде изтрит и да се построй на ново. Изпрати това на всичките си абонати. /Внимание/ Това е проверка за неисползващите скайп акаунди! Щом получите това съобщение го разпратете веднага на всичките ви скайп абонати, дори и на тези, от които сте го получили! Ако не изпратите това съобщение в рамките на 48 часа след получаването му вашия Скайп акаунт ще бъде "замразен" с невъзможност да бъде използван повече! Тази нова система е разработена, за да се изчистят акаунтите, които не са ползвани повече от 3 месеца, което ще спомогне за по-доброто общуване през скайп! Чрез разпращането на това съобщение вие показвате, че сте активен. Някой знае ли нещо по въпроса? Даааа! Това е email HOAX! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 С други думи: фалшиво съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 С други думи: фалшиво съобщение. Здравейте, за да не отварям излишно нова тема ще питам тук. Имам следния проблем със Skype, днес го пускам, излиза ми прозорчето на скайп на което нищо не пише и компа забива за около 2-3 минутки, в Task Manager ми дава Not Responding. По никакъв начин не се получава да затворя скайпа, освен като премахна процеса от Task Manager. Преинсталирах си скайпа с най-новата версия, но проблема е същия. Със Windows XP SP2, съм , не съм инсталирал нито пък премахвал никакви програми последно време. Ще ви бъда много благодарен за всякаква помощ. П.С скайпа тръгна, обаче са ми се изтрили драйверите за звуковата карта :( Не мога да разбера какво е станало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Ние също не знаем какво е станало. Явно нещо скайпа се е скапал. Ти и да си го деинсталирал е много възможно да са останали настройките в папката Application Data и може би трябва да изтриеш и тях за да тръгне нормално/наново. Но щом проблема се е оправил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Здравейте, имам следният въпрос за скайп - има ли къде да провериш хронология на записването и излизането в скайп от различни компютри, т.е. влизане и излизане и от кое IP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
formati Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Здравейте, имам следният въпрос за скайп - има ли къде да провериш хронология на записването и излизането в скайп от различни компютри, т.е. влизане и излизане и от кое IP? не Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост