Jump to content

Търся програма относно визуализаторите на плеар

Препоръчан пост

Здравейте. Имали програма с която мога когато слушам музика, да съдържа подобни визуализатори както при Winamp-a, само че според дадения вид песен/инструментал/ да се мърдяат визуализаторите?
Сподели другаде

Абсолютно никакви претенции нямам кой плаер ще е. Единственото нещо, което ме интересува в случая е според ритъма да се сменят визуализаторите. Изтеглих от сайта на winamp около 3-4 визуализатора но те са като че ли много примитивни. Единственият който ми допадна беше BASSVIS OPEN GL., но и той е доста изтъркан.
Сподели другаде

Всички визуализационни плъгини реагират на музиката, но може би не по начина, по който искаш. Те не реагират толкова на ритъма, колкото на честотите (ниски, средни, високи), което не е едно и също.

Обикновено визуализационните плъгини имат различни графики, които се редуват, но това не зависи от музиката, а от настройките на плъгина - след колко време да сменя визуализацията.

От визуализационните плъгини мога да препоръчам плъгините на Ryan Geiss:

- Geiss;

- Geiss 2, който е подобрена версия на оригиналния (по-горе);

- MilkDrop;

- MilkDrop 2, който е подобрена версия на оригиналния MilkDrop (по-горе); за този не давам линк, защото е вграден в инсталацията на Winamp, версии 5.5х и нагоре.

В общи линии "2-ките" са за препоръчване. Давам линкове и към оригиналните по-скоро за пълнота и разнообразие. :)

Други нелоши плъгини според мен са Tripex и eXcess. Е, не са от ранга на горните, но мисля, че изпъкват над останалите.

Друг интересен плъгин (макар и доста различен от изброените досега) е X-Plugin.

Сподели другаде

Този на Geiss 2 е доста сполучлив, а Geiss има като че ли лоша графика/може би е по-стар/.

Tripex3 е може би най-добрия според моя вкус, даже си го оставих да работи.

Благодаря ти за мнението и съвета.

Сподели другаде