Jump to content

Проблем с Mozilla Firefox

Препоръчан пост

Като натиснеш на "Разрешаване" .

Ти за малоумен ли ме помисли? Като не знаеш , защо въобще се обаждаш? Аз питам как да махна въобще това действие на Firefox-a.

Сподели другаде

По принцип може ,но не ти го препоръчвам и то защото Mozilla Firefox 3.0.4.bg има вградена антивирусна защита!!!

Но като искаш може поне съобщенията може да ограничиш от - инструменти,настройки,сигурност,

предупреждения - ( избор на предупреждения,които да се показват по време на сърфиране ),и там си избираш какво да се показва и какво не!!!

Сподели другаде

Mozilla Firefox 3.0.4.bg има вградена антивирусна защита!!!

Моля?

mavrodi, можеш и да направиш следното: пишеш about:config в адресната лента, потвърждаваш, че ще внимаваш, намираш настройката network.http.redirection-limit и ако стойността не е 20 (в последната колона), кликаш два пъти и я задаваш ръчно.

Ако това не помогне или стойността вече е 20 и споменаите от bmvtooo настройки също не помогнат, е възможно някое допълнение да създава проблемите.

Не мога да кажа със сигурност, защото не ползвам Firefox.

Сподели другаде

Mozilla Firefox 3.0.4.bg има вградена антивирусна защита!!!

Моля?

Да и аз се учудих но наистина сканира за вируси винаги преди изтегляне на някой файл ( във същия прозорец в който се изтегля и самия файл ),и след като го провери тогава започва изтеглянето!!!

А колкото за версията - тази за която пита нашия приятел може да е Бета ( макар че от снимката която ни е дал не виждам да е Бета версия ) ,а тази с която съм ( както виждаш TheJackal е на Български ) Mozilla Firefox 3.0.4.bg не е Бета ,а Финал.Но това няма никакво значение по отношение на темата ,относно проблема на нашия приятел!!!

А за това което казва Night_Raven :

mavrodi, можеш и да направиш следното: пишеш about:config в адресната лента, потвърждаваш, че ще внимаваш, намираш настройката network.http.redirection-limit и ако стойността не е 20 (в последната колона), кликаш два пъти и я задаваш ръчно.

Ако това не помогне или стойността вече е 20 и споменаите от bmvtooo настройки също не помогнат, е възможно някое допълнение да създава проблемите.

Не мога да кажа със сигурност, защото не ползвам Firefox.

Ето снимка как е при мен:

post-6283-1228762163_thumb.jpg

Сподели другаде

Да и аз се учудих но наистина сканира за вируси винаги преди изтегляне на някой файл ( във същия прозорец в който се изтегля и самия файл ),и след като го провери тогава започва изтеглянето!!!

Ако е това, което си мисля, че е, то не е нищо нечувано и невиждано досега. Всяка уважаваща себе си програма за сваляне от интернет (браузъри, торент клиенти, даунлоуд мениджъри и др.) може да й се укаже да сканира сваленото с инсталираната антивирусна. Отделно е това, че някои антивирусни автоматично сканират свалените файлове.

Така че това не е нито ново, нито уникално за тази версия.

Сподели другаде

Ако е това, което си мисля, че е, то не е нищо нечувано и невиждано досега. Всяка уважаваща себе си програма за сваляне от интернет (браузъри, торент клиенти, даунлоуд мениджъри и др.) може да й се укаже да сканира сваленото с инсталираната антивирусна. Отделно е това, че някои антивирусни автоматично сканират свалените файлове.

Така че това не е нито ново, нито уникално за тази версия.

Може и да е така ,но с версия 2.0.0.18 на Mozilla Firefox ,нямаше сканиране , а и с другите браузъри не съм забелязал да го правят освен ако при тази версия Mozilla Firefox 3.0.4.bg още при инсталацията и тази опция е по подразбиране!!! Другите браузъри са IE-7 и Opera 9.62 и не съм забелязал наистина да сканират ,а и незнам как се включва тази опция при тях!!!

п.с.Писах ,че е вградена защото никъде не открих опция за включване или изключване на антивирусното сканиране!!! :computer:

Сподели другаде

Всъщност май избързах с браузърите, защото не виждам опция във Firefox или Opera за сканиране на изтегленото. Нещо вече спя май. Тогава може би антивирусната се е интегрирала и сканира автоматично изтегленото, което също не е рядко явление.
Сподели другаде

Всъщност май избързах с браузърите, защото не виждам опция във Firefox или Opera за сканиране на изтегленото. Нещо вече спя май. Тогава може би антивирусната се е интегрирала и сканира автоматично изтегленото, което също не е рядко явление.

Ако това за което пишеш е това което открих,може и да е така както казваш!!!

Но нека първо да напиша какво прочетох за този нов браузър на Мозила версия 3 и нагоре: Открих ,че Има много подобрения, включително защита от вреден софтуер,като предлага и допълнителни опции свързани със сигурността, предпазването от fishing, вируси, и нови начини за работа с пароли,а най новото е че са го били направили много по бърз от предишните версии,които са били преди излизането на версия 3 !!!

Сподели другаде