dimitariv1 Публикувано Декември 7, 2008 Report Share Публикувано Декември 7, 2008 Здравейте!Искам да си направя форум.Казаха ми , че мога да използвам phpBB. Аз си изтеглих phpBB-3.0.2 и ми казах , че трябва да се инсталира. Но не мога да разбера как трябва да го инсталирам.Ако някой може да ми обясни как става нека пише. Искам да уточня още няколко неща.1. Искам сайта да е само форум (В смисъл , че няма форума да е част от сайта ,а самия форум ще е сайта);2. Искам да има брояч;Това е ,но най-важното е да разбера как се инсталира.Тук ми е хоста: http://www.000webhost.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 16, 2008 Report Share Публикувано Декември 16, 2008 Привет, Забелязах, че преди пускането на темата не си използвал търсачката на форума. Ако го беше направил щеше много бързо да откриеш няколко теми, в които се обяснява как да инсталираш phpBB форум. Пробвай, не е много трудно.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост