Jump to content

Къде е проблема?

ozic

Препоръчан пост

Изтеглих една игра, на която изискванията са следните:

CPU: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +

Memory: 512MB (XP) or 1GB (Vista)

Graphical Card: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT or higher (Shader 3.0 or better) with 256MB memory

Данните на лаптопа ми са тези:

Процесор двуядрен: 2.1GHz

РАМ: 3ГБ

Видеокарта: Nvidia 9300GT - 512МВ

Защо след като характеристиките ми са по-добри от изискванията играта не ми върви гладко, а накъсва движенията? Проблема може ли да е от лаптопа или от Уин-а?

Сподели другаде

Коя е играта и н на каква резделителна способност и детайли я играеш? Какъв точно ти е процесорът? По принцип честотата на процесора не е единственият фактор? А и GeForce 9300 не е кой знае колко солидна карта.
Сподели другаде

Честно казано не виждам как очакваш да играеш точно Call of Duty: World at War с тази слаба видео карта. Особено при включен Full Screen Anti-aliasing на 4x. Най-малкото опитай да изключиш въпростното заглаждане на ръбове и виж как ще се държи без него.
Сподели другаде

Да си поиграеш с разделителната способност и другите графични опции, докато достигнеш комбинация, която те устройства откъм производителност и изглед.
Сподели другаде