ozic Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Изтеглих една игра, на която изискванията са следните:CPU: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +Memory: 512MB (XP) or 1GB (Vista)Graphical Card: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT or higher (Shader 3.0 or better) with 256MB memory Данните на лаптопа ми са тези:Процесор двуядрен: 2.1GHzРАМ: 3ГБВидеокарта: Nvidia 9300GT - 512МВ Защо след като характеристиките ми са по-добри от изискванията играта не ми върви гладко, а накъсва движенията? Проблема може ли да е от лаптопа или от Уин-а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2008 Report Share Публикувано Декември 7, 2008 Коя е играта и н на каква резделителна способност и детайли я играеш? Какъв точно ти е процесорът? По принцип честотата на процесора не е единственият фактор? А и GeForce 9300 не е кой знае колко солидна карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 7, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2008 Играта е "Call Of Duty 5". Това ми е процесора: А това са видео настройките: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2008 Report Share Публикувано Декември 7, 2008 Честно казано не виждам как очакваш да играеш точно Call of Duty: World at War с тази слаба видео карта. Особено при включен Full Screen Anti-aliasing на 4x. Най-малкото опитай да изключиш въпростното заглаждане на ръбове и виж как ще се държи без него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 7, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2008 По-добре е, но пак забива малко. Какво друго да направя, за да тръгне нормално? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2008 Report Share Публикувано Декември 7, 2008 Да си поиграеш с разделителната способност и другите графични опции, докато достигнеш комбинация, която те устройства откъм производителност и изглед. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 7, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2008 Съвета ти беше добър. Промених малко настройките и играта си тръгна нормално. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост