Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте отново!

Искам да попитам ,знае ли някой от вас ( които използвате PerfectDisk ) как се инсталира Българския интерфейс защото на мен ми дава грешка и не се инсталира???

Ето снимки какво ми показва

А от тук съ изтеглил Българския интерфейс

Предварително ви благодаря приятели!!! :svlove:

Сподели другаде

Имайки опит от по-стара версия на програмата трябва да преименуваш съществуващия оригинален файл PDLangEN.dll като например допълниш в скоби оригинален. После постави новия български файл със същото заглавие и трябва да тръгне. Файла не може да се изтрие, но може да се преименува.
Сподели другаде

Опитах ,но нестава.Може би защото съм с последната версия Raxco.PerfectDisk.2008.Build.44.Professional,а и файла вече не е с това име PDLangEN.dll ,а е с името PD91EnginePS.dll .

Открих че това е версия 9 а файловете които имам са от постари версии - от 8 и 7 версия ,и сигурно за това не става!!! :computer:

А в сайта на bg interface.net - не открих превод за версия 9 !!!

п.с. Не е толкова фатално нали и без това си върши работата , така че беше добре ако ставаше да се направи с Български интерфейс за някой който не може с Английския ,но явно като е нова версия още няма превод!!!

Поздрави на всички съфорумци и наздраве :beer: :beer: :beer:

Сподели другаде