bmvtooo Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Здравейте отново!Искам да попитам ,знае ли някой от вас ( които използвате PerfectDisk ) как се инсталира Българския интерфейс защото на мен ми дава грешка и не се инсталира???Ето снимки какво ми показва А от тук съ изтеглил Българския интерфейс Предварително ви благодаря приятели!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Еди Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Имайки опит от по-стара версия на програмата трябва да преименуваш съществуващия оригинален файл PDLangEN.dll като например допълниш в скоби оригинален. После постави новия български файл със същото заглавие и трябва да тръгне. Файла не може да се изтрие, но може да се преименува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 6, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Опитах ,но нестава.Може би защото съм с последната версия Raxco.PerfectDisk.2008.Build.44.Professional,а и файла вече не е с това име PDLangEN.dll ,а е с името PD91EnginePS.dll .Открих че това е версия 9 а файловете които имам са от постари версии - от 8 и 7 версия ,и сигурно за това не става!!! А в сайта на bg interface.net - не открих превод за версия 9 !!! п.с. Не е толкова фатално нали и без това си върши работата , така че беше добре ако ставаше да се направи с Български интерфейс за някой който не може с Английския ,но явно като е нова версия още няма превод!!! Поздрави на всички съфорумци и наздраве :beer: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост