just_a_girl Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Здравейте! Тъй като доста пъти съм намирала разрешение на компютърни проблеми благодарение на Вашия форум, сега Ви моля за помощ. От вчера съм с Mozilla Firefox и не мога нито да се логна в ласт.фм, нито дори да инсталирам съответния продукт. Появява ми се следната грешка: http://prikachi.com/files/484955U.gifНа мен обаче въобще не ми е ясно къде са тези прокси детайли, дали компютърът ми е зад firewall и т.н. Преди малко забелязах, че не мога да си проверявам пощата в абв.бг, предполагам, че става въпрос за същия проблем... Извинявайте за лошото обяснение, но тази област ми е terra incognita, затова Ви моля за помощ при разрешаването на този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 А под Internet Explorer има ли проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
just_a_girl Публикувано Декември 6, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Вече и с Internet Explorer не мога да вляза. Проблемът явно е един, но и на други места не мога да се логна... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Инсталирани антивирусни/защитни стени/anti-malware програми? Как успяваш да пишеш във форума? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
just_a_girl Публикувано Декември 6, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Вчера се бях регистрирала с друг ник, но бях посочила пощата си в abv.bg, която обаче не можах да отворя и да цъкна на активиращия линк, затова си направих нова регистрация, но с пощата ми в mail.bg, където учудващо нямам проблеми с влизането. Имам Norton Antivirus, но въобще не ми е ясно къде точно е проблемът и как да го оправя... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
just_a_girl Публикувано Декември 6, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Както се казва: "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ". Разкарах Нортън и сложих друга антивирусна, с която всичко върви идеално.Лек ден на всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост