Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Universal Extractor не е обновяван от доста време и не успява да се справи както трябва с всичко. От опит го знам това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 WinRAR ИМА опция да не се показват имената на файловете в архива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 ... Искам след като си архивирам файловете в изпълним /exe/фаил той да може да се стартира без да изисква парола ,НО и същевременно да не може бъде разархивирван. С оглед файлвете които са вътре да останат защитени и да не могат да бъдат видяни. Мога да предложа един вариант: Например искаш да направиш архив от два или повече файла. Първо архивираш всеки един файл поотделно и го защитаваш с парола. След това архивираш наново всички преди това архивирани файлове в един изпълним /.ехе/ архив. Така и двете опции, които си посочил са спазени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 WinRAR ИМА опция да не се показват имената на файловете в архива. Е като има я кажи. .................................................................... harhal Мога да предложа един вариант: Например искаш да направиш архив от два или повече файла. Първо архивираш всеки един файл поотделно и го защитаваш с парола. След това архивираш наново всички преди това архивирани файлове в един изпълним /.ехе/ архив. Така и двете опции, които си посочил са спазени. Ти пробва ли я тази безумна идея преди да я предложиш ? Май не си !? ......................................................................... Night_Raven NSIS ; HM NIS EDIT ; Inno Setup ; ISTool - Това може да са хубави приложения обаче не си струват услието за нещо толкова елементарно .......................................................................... Намерих програма за целта далеч по опростена и лесна за употреба и в момента я разучавам. Казва се -> Install Creator Pro . Прави ми обаче проблем с някои икони които искам да си сложа на /exe -фаила/ . Не иска да ги взима. Сега трябва да търся програма за преработване на икони. Ей за това ме е яд на тоя WinRar .Колко работа си отворих за нещо елементарно което са можели да добавят към програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Е като има я кажи. Аз също го споменах това. И нека ти кажа, че никой не ти е виновен, че те мързи адски много, за да се поогледаш малко:http://i41.tinypic.com/16jio20.png Night_Raven NSIS ; HM NIS EDIT ; Inno Setup ; ISTool - Това може да са хубави приложения обаче не си струват услието за нещо толкова елементарно ..........................................................................Всъщност съм сигурен, че ако вложиш малко усилия и време, ще намериш опции, които да решиш да добавиш, т.е. да си разшириш леко първоначалната идея.Както и да е. Мързелът е сила. Ей за това ме е яд на тоя WinRar .Колко работа си отворих за нещо елементарно което са можели да добавят към програмата. Сега програмата е виновна, задето няма нещо, което да угажда на твоите нужди.Българинът наистина няма угаждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 O, боже !!! Мислиш ли че това не ми е ясно и не съм го правил поне 20 пъти в опитите да си предпазя файловете ??? Май говоря на китайски . За къв чеп ми е тази опция като ми иска парола за да старира exe-to . Нали това изрично подчертах и за тва е цялата хамалогия Старт без парола и Защита на файловете. И като казах на човека да каже как става номера с ->Цитат: "WinRAR ИМА опция да не се показват имената на файловете в архива." мислех ,че е прочел от какво се инересувам и е намерил някакво решение което ние не знаем. Дали ако ме мързеше щях да си губя времето 2 дена да търся изход от ситуацията? А ,че това е огромен пропуск в програмата е безпорен факт който не подлежи на коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 А можеш ли да ми дадеш някакво смислено обяснение що за проклето предпазване е, когато файловете се разархивират без проблем? Идеята на паролата на архив е само ти да можеш да си отвориш файла и ако този файл попадне в чужди ръце, въпросното лице да няма достъп до твоите данни.Това, което ти искаш, ми се вижда... да го кажем "нелогично", че другите думи, които ми идват на ум, сигурно ще ти прозвучат обидно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Всяко действие си има своята логика и е водено от някаква цел. Айде кажи ми като задам на файловете да са невидими и да се инсталират в 6-та глуха из дирекрориите на C:\WINDOWS\system32\ReinstallBackups\0000\DriverFiles\i386 кой ще ги намери там ЛЕСНО .А, какви файлове ще търси ? Знае ли им имената? Не . Защо? Защото няма от къде да ги види като не може да разархивира архива. Ето ти един логичен пример за който се сещам и се надявам да те удволетвори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 И с какво този метод е по-добър от обикновен заключен архив? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Целта не-е да се засекретят файловете. Номера е да бъде сатрирано exe-то без парола и фаловете да не могат да бъдат намерени и разбрано за съществуването им. P.S. Това което не можа да свърши Winrara го направих с друга програма и въпросът за мен е решен и приключен.Мерси, на отзовалите се да помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Януари 26, 2009 Report Share Публикувано Януари 26, 2009 Ползата от теб никаква. Естествено, как ли ще кажеш как си си решил "проблема". За да бъде написаното във форума в помощ и на други. И това може да затрудни някой много тъп ламер. Всеку, който има някаква компютърна грамотност може да разбере коя програма къде какво пише и пипа. Да не говорим че има и специализирани програми за деинсталирана на всякакви подобни шитни, които се навират из папките на други програми пипат из регистъра. Сигурно знаеш, че има и пълни логове за всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 26, 2009 Report Share Публикувано Януари 26, 2009 Филипов ! Ти май наистина не четеш ами си пишеш кво'т ти е кеф. Всичко е написано. И к'ви ламери,к'ви логове ,к'ви 5 лева ? Човека иска разяснение и му давам примерен вариянт. А, да не говорим че 70% са пълни безхаберници. Те ли ще си проверяват логовете,де'т не знаят от къде да си зададът началната страница на недоразумението IE. Закривам си офицялно участието в темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2009 Report Share Публикувано Януари 26, 2009 Целта не-е да се засекретят файловете. Номера е да бъде сатрирано exe-то без парола и фаловете да не могат да бъдат намерени и разбрано за съществуването им.Това леко подсказва неетични дейности и лоши намерения. Те ли ще си проверяват логовете,де'т не знаят от къде да си зададът началната страница на недоразумението IE.IE не е недоразумение. Моля, не говори глупости. Закривам си офицялно участието в темата. Обещаваш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 26, 2009 Report Share Публикувано Януари 26, 2009 Целта не-е да се засекретят файловете. Номера е да бъде сатрирано exe-то без парола и фаловете да не могат да бъдат намерени и разбрано за съществуването им. P.S. Това което не можа да свърши Winrara го направих с друга програма и въпросът за мен е решен и приключен.Мерси, на отзовалите се да помогнат. Мога да заключа че по скоро целта е да имплантираш троянски кон или скрипт,което не се вързва с темата за WinRar. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Създавам архив от няколко файла (снимки, документи, без значение), на когото му слагам парола. След известно време (неопределено) искам да добавя още файлове към този архив. В момента, като копирам/добавя даден файл в архива (не го разархивирам преди това), той (новия) се отваря без да иска парола, а другите (старите) искат парола. Как да направя така, че да не трябва да разархивирам (и после наново да архивирам, поставям парола, т.е. всичко наново) преди да добавя следващите/новите файлове, така че и те да са защитени с парола? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост