ozic Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Искам с един познат да играя игра в мрежа, но нямаме интернет на лаптопите. Имаме кабел за споделяне на данни, но не знам какви настройки се правят, за да играем. Играта е ЦС, Червеите, МАМЕ, и други дребни игрици. П.П. Извинявам се ако темата не е на правилното място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Този кабел е мрежов? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 2, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Това за кабела не го разбрах. Мрежов кабел ли ми трябва или кабел за споделяне на данни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Аз питам какъв е този кабел за споделяне на данни, защото не знам да има специален такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 2, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Кабела се пъха на мястото на интернета и по този начин прехвърлях данни от настолния на лаптопа. Мисля, че се казваше "кроснат" кабел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Да, стандартен МРЕЖОВ кабел е това. Щом си прехвърлял данни от настолния на лаптопа, значи е трябвало да си създал поне базова LAN мрежа. Същото трябва да е достатъчно, за да можете да играете в мрежа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост