sharkislav Публикувано Декември 1, 2008 Report Share Публикувано Декември 1, 2008 Имам лаптоп toshiba A200-1G3 и е с инсталирана ОС vista home premium (така го купих). Проблема се състои в това, че дяла, където е инсталирана ОС(в случая С), се пълни постоянно и не мога да разбера защо. Дялът е 56GB, като вече има 8.4GB свободно пространство. лаптопът се използва единствено за работа, няма игри, филми и музика. Има още два лаптопа toshiba (по-нови) в офиса (и те с vista) и те се пълнят сами по същия начин. И трите са с различни програми и се използват за различни неща, така че предполагам, че не е от програмите, които са инсталирани. Казаха ми, че при всички toshiba го имало този проблем и можело да се оправи, но не зная как (а и дали е вярно). Ако можете да ми помогнете, ще съм ви много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 А проверил ли си кои точно папки заемат това пространство? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост