mate Публикувано Ноември 29, 2008 Report Share Публикувано Ноември 29, 2008 Имам карта памет Traxdata -Secure Digital SDHC 4GB Flash Series PRO когато я сложа в карт рийдара ми я отваря а когато искам да кача някакви файлове ми изписва че какртата има защита да я премахна или да я сменя с друга . Питането ми е как да премахна тази защита Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 29, 2008 Report Share Публикувано Ноември 29, 2008 Промени положението на копченцето , което се намира в страни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Ноември 30, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2008 Промени положението на копченцето , което се намира в страни.Не става мъчих го нагоре надолу и нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 30, 2008 Report Share Публикувано Ноември 30, 2008 Сложи една лепенка и виж дали няма да стане номера... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Ноември 30, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2008 Сложи една лепенка и виж дали няма да стане номера...Каде да я сложа тази леменка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост