Jump to content

Проблем с WindowsXP SP3

vaskoprasko1

Препоръчан пост

Serj ако питаш за настройката в контрол панела / Регионални езикови опции ,всичко е на Български а и не ми е за първи път да инсталирам Windows ,като по принцип това го правя още при инсталацията на ОС ( като се има и в предвид че във виртуалната машина имам 5 ХР-та и една Виста инсталирани) то само този ХР-Essential Edition Не успя да стане на Български ( има само около 10-15% които LIPSETUP.msi е успял да направи на български)!!!

Колкото до това:

То дали Windows-ът е легален или не няма особено значение. Не е това проблемът. Проблемът е дали е орязван и човъркан.

За протокола: IE7 не изисква валидация. От едно време насам.

,отонсно IE7 нямам спомен за валидацията понеже го инсталирах по същото време когато и WMP11.А дали е човъркан ,в смисъл орязан - от една страна да ,но от друга страна е доста понатъпкан с излишни неща (поне това установих във виртуалната машина!!!

А за това което Nicky е казал:

С други думи, за поред път ви призовавам (това е написано и в ръководството за инсталиране на ХР и на Виста), не използвайте самоделки, защото единственото, до което можете да си причините е главоболие
,това ми е известно и за това писах:
п.с. Нямам намерение да слагам нелегален Windows - самоделка на реалния компютър.Доволен съм от работата на оригиналния Windows който имам и само него си ползвам колкото и пъти да съм преинсталирал до сега ( макар че преинсталациите бяха по моя причина - човърках къде трябва и къде не трябва,а последния беше поради трансформ пакет за визия на Виста )!!!

Поздрави на всички!!! :computer:

Сподели другаде

Сега съм със SP2 и найстина директно става на БГ като се инсталира.

Но миналия месец бях със SP 3 и ми се струва, че там трябваше след инсталацията да се смени езика на менютата от Control Panel-a.

Сподели другаде

Сега съм със SP2 и найстина директно става на БГ като се инсталира.

Но миналия месец бях със SP 3 и ми се струва, че там трябваше след инсталацията да се смени езика на менютата от Control Panel-a.

Еми не. Точно днес инсталирах български езиков пакет на един Windows XP SP3 ;). След рестарта си стана на български

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Ползвам Automatic Updates и от сайта на Майкрософт редовно теглих последните ъпдейти/ОС ХР SP 3/.От месец обаче липсва информация в секцията Review your Update History , което мен ме озадачава. Не съм слагал Hidden Updates и би трябвало да се вижда всичко.

Каква може да е причината ?

Сподели другаде