Mr_Drop Публикувано Ноември 28, 2008 Report Share Публикувано Ноември 28, 2008 Здравейте,проблема ми е следният...изпратиха ми HP iPAQ Pocket PC h6300 който в момента е с Windows Mobile 2003 Pocket PC Edition на немски, и понеже на времето не го научих немския сега имам огромен проблем с разбирането му :> Та въпросът ми е следният как мога да го сменя с същия Windows, но на английски и от каде мога да го намеряБлагодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
selia Публикувано Декември 17, 2008 Report Share Публикувано Декември 17, 2008 Това все още няма решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 18, 2008 Report Share Публикувано Декември 18, 2008 selia е права в общи линии. Принципно може, но риска от префлашване на паметта е огромен и можеш да загубиш устройството като цяло. Т.е. не е невъзможно, но е доста рисково Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mr_Drop Публикувано Декември 18, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2008 И все пак как мога да го направя?Защото предпочитам да загубя устройството отколкото да го гледам като голям камък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Да, можеш, но най-добре нека това да бъде направено от специалисти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост