Shaem Публикувано Ноември 27, 2008 Report Share Публикувано Ноември 27, 2008 Здравейте, имам следния проеблем - искам да мога да принтирам произвлно избрани записи, като го избирам с тикче. Не знам дали ме разбирате добре, но нека дам пример. Имаме 10 записа на които отговарят иопределени х-ки; пр, някакъв стока, единична цена за нея и количество. С тикчета избираме примерно 4 и се принтира фактура за тези 4-ри, като ги показва поотелно и накрая сумира само посочените, и ддс може. Това с общата сума и ддс съм го направил, но не мога да изведа само маркираните стоки и техните х-ки ( цена и брой ). от стока върху репорт, който да се принтира. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ayra Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 Гледам че никой не ти е отговорил от толкова време - и аз влиязох тук заради проблем с Office 2003 и по специално Access. Та какъв е моя съвет - аз бих създала Query, като за критерий ще избера да е кликнато с ДА на съответната отметка.... То ще направи нова таблиза, която ще включва само посочените позиции и тях ще разпечатам... Ако ги искаш по отделно - нека си седят в това Query - само при Report-та му избери формат всиако да е на отделна страница. Надявам се ако не си решил проблема (макар че се съмнявам - толкова време - сигурно си) Това да ти помогне.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост