Dakata21 Публикувано Ноември 27, 2008 Report Share Публикувано Ноември 27, 2008 Бих искал да ми препоръчате програма, която сваля торенти без да се влияе от кодирането от доставчиците.Значи става въпрос за следната ситуация. Използвам безплатен wifi (не крада интернет), но при uTorrent (BitTorrent), в секцията Тракери ми изписва "Кодирано от потребителя" и не се сваля нищо.Изпроблах BitComet, FlashGet и Free Download Manager. Може ли по едно мнение за всяка от тях и уточнение коя версия по точно. Коя да избера? Може и други да ми препоръчате. Ако може да сваля и от BitTorrent мрежата и от HTTP ще е много добре.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Ноември 27, 2008 Report Share Публикувано Ноември 27, 2008 Привет, не съм сигурен ,но пробвай с BitComet 0.70 може и да има ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 27, 2008 Report Share Публикувано Ноември 27, 2008 В настройките на Utorrnet има опция да кодира данните които се предават - в раздел BitTorrent - Protocol Encryption. Сложи го на Enabled и виж дали има разлика Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Ноември 27, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2008 В настройките на Utorrnet има опция да кодира данните които се предават - в раздел BitTorrent - Protocol Encryption. Сложи го на Enabled и виж дали има разликаНяма разлика. И трите опции пробвах.Едно допълнително уточнение - трите програми, които съм изредил работят. Въпросът ми е коя е по-добра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост