Levskara95 Публикувано Ноември 26, 2008 Report Share Публикувано Ноември 26, 2008 Здравейте,отскоро съм на БТК (може би около един месец) и искам да попитам в пакета имаше един сплитер който веднага разбрах , че служи за разделяне на кабелите на телефона и на интернета,но искам да разбера служи ли за нещо друго като например предпазване на модема от гръмотевици или когато идва по силен ток ,защото розетката ми е двупосочна (т.е има два входа) а пък аз не искам да свързвам много кабели само за един вход.И другият ми въпрос е : Може ли да свържа кабела на интернета директно в розетката без сплитер? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Ноември 26, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2008 ПП-ако се налага да е със сплитер нямам нищо против но само ако се налага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Ноември 26, 2008 Report Share Публикувано Ноември 26, 2008 Сплитера има отношение само в подобряване качеството на разговора. Ако не ти бучи в слушалката, и не ти вдигат номера които не си набирал- не го слагай.Във форума има хора които ги разбират доста повече, но докато отговорят (ако) изчерпателно - това е краткият вариант. Аз преди да монтирам филтерчето говоренето по домашният беше невъзможно- много шум имаше по линията, и не можех да набирам - все пак тогава поста беше аналогов. От тогава не съм го махал за да пробвам има ли проблеми след цифровизацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Ноември 27, 2008 Report Share Публикувано Ноември 27, 2008 Сестра ми живее в чужбина и е с ADSL. При нея имаше шум в слушалката на телефона, но след монтирането на това филтърче се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Ноември 27, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2008 Благодаря на отзовалите се решихте ми проблема с многото кабели! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост