vesodimov Публикувано Ноември 25, 2008 Report Share Публикувано Ноември 25, 2008 Преинсталацията на ОС ми донесе и още една неприятност. Пускам филм през Gom player. Видеото и аудиото излизат. Когато ги пусна на телевизора звукът излиза, но видеото - не. По начало бях сложил кодеците на Night_Raven . След това ги махнах и сложих All in 1 6.0.3.0. Сега се показват и субтитрите, но видеото пак липсва. Дайте идея как да изкарам видеото на ТВ.ОС - Win XP SP 2Видео - Ati Radeon 7000 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Ноември 25, 2008 Report Share Публикувано Ноември 25, 2008 Това АТИ Радеон ме съсипва и мен.Пробвай в GOM Player-Настройки-Субтитри-да му зададеш Начин на показване-На видеото/ТВ Аут/-слагаш отметка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Ноември 25, 2008 Report Share Публикувано Ноември 25, 2008 стартирай GOM Player, после с F5 или от менюто иди на Preferences -->> Video -->> Video OutputОт падащото меню избери например VMR Renderless. Рестартирай плеъра и виж как е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 25, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2008 dimd, Serj, до сега никакъв резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Ноември 25, 2008 Report Share Публикувано Ноември 25, 2008 Аз честно да ти кажа,се отказах от ТВ Аут-а !Не знам как го настройваш,но при мен след като изгледам 2 филма,ми се скапват по някаква причина драйвърите и става мазало.Имам приятел,който ми го настройва,но той в момента работи в чужбина,и чакам да се върне... Напоследък конвертирам филмите за GSM и така ги гледам. Иначе и аз съм с ХР3 и АТИ Радеон 9550 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 25, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2008 За настройките - нямам никакъв спомен. Този win съм го инсталирал преди няколко години и до сега не бях го пипал, защото ми служи вярно. До преди дни филмите си вървяха без проблем. Аз продължавам да си мисля, че не мога да нацеля кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Ноември 25, 2008 Report Share Публикувано Ноември 25, 2008 За настройките - нямам никакъв спомен. Този win съм го инсталирал преди няколко години и до сега не бях го пипал, защото ми служи вярно. До преди дни филмите си вървяха без проблем. Аз продължавам да си мисля, че не мога да нацеля кодеци.Не ! Кодеците не би трябвало да са проблем.Просто АТИ Радеон са доста трудни за настройки на ТВ аут ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост