Minchakis Публикувано Ноември 21, 2008 Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 Здравейте!Имам един диск с песни и искам да добавя още песни към него.Чух обаче,че когато записваш върху диск на който има нещо, то се изтрива, но диска си отчита съответното заето пространство на изтритите файлове.Искам да попитам има ли начин да не се изтриват тези файлове а просто да си добавям още и още.Надявам се да получа отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 21, 2008 Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 Дано информацията какво ТОЧНО има на диска, с коя програма е записван и дали е оставен отворен е безплатна, защото не си намирам кредитната карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Minchakis Публикувано Ноември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 Е Night_Raven може ли да се изразиш по-ясно.Имам един диск с песни на него и искам да добавя още песни към него,но така че старите да не ми се трият.Иначе мога да си прехвърля песните в компютъра и кат добавя към тях новите песни и да ги запиша на ново всичките,но лошото е в това,че се запазва MB-тите на предишните песни и по този начин се създава наслагване т.е. песните са ти 100 мб и кат ги запишеш върху старите показва заето място 200.Ако може някакво решение на това да ми дадете евала! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 21, 2008 Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 Написа няколко изречения и нищо не каза. Щом говориш за мегабайти, поне стана ясно, че песните са MP3 (или друг компютърен формат), а не audio CD. Поне това установихме. Сега е желателно да кажеш с коя програма е записван диска... или и това е сложно за разиране? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 23, 2008 Report Share Публикувано Ноември 23, 2008 Баси, само се заяждате.Minchakis , за да имаш възможност да дозаписваш файлове към вече записван диск то той трябва да бъде с възможност за запис на повече от една сесия / multisession /. Това се определя още в самото начало когато записваш първия път. И не, не е вярно, че кагато допълваш диск с файлове предишните неща се изтриват. Night_Raven е прав - кажи поне с коя програма записваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост