suchmo Публикувано Ноември 18, 2008 Report Share Публикувано Ноември 18, 2008 Компа ми е с процесор 1800МГх и 1Гб рам но интересното е,че когато играя на пасианси или белот тогава блокира мишката,а иначе на големите игри нямам проблем! Смених 3 мишки инсталирам драйверите на мишките и пак същото! Та молбата ми е някой знае ли на какво може да се дължи това и дали може да се оправи? Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2008 Report Share Публикувано Ноември 18, 2008 С коментара си все едно каза "Колата ми е боядисана в зелен цвят и има 4 гуми. Защо не иска да пали?". Ако искаш някаква реална помощ, ще напишаш подробно каква е конфигурацията, каква е операционната система, какви драйвери и откъде ги инсталираш, откога е проблемът и всякаква друга полезна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Ноември 19, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 Извинявай но снощи нямах време да сваля информацията защото компа е на жена ми,но днес мога да ти предоставя тази информация! А иначе мишката е A4TECH оптична с оригинални драйвери които си вървят при закопуването. Проблема явно се явява при по често кликане с мишката и блокира. Този Проблем е от доста време,но мислех,че като взема нова мишка с оригинални драйвери той ще се реши не НЕ! Инсталиран е Windows XP SP 2 Professional Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2008 Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 Какви точно мишки си сменил и кои точно драйвери си ползвал? Ако са били драйверите на A4Tech, опитай без тях. Ако проблемът е налице при различни мишки от с драйверите на Microsoft, то най-вероятно проблемът е в някой друг драйвер или е хардуерен. Под Safe Mode има ли проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Ноември 19, 2008 Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 В допълнение бих препоръчал, АКО проблема се появява винаги, да пробваш с някоя USB мишка на заем, пък ако не прави проблем- да си закупиш такава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Ноември 19, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 Добре,ще пробвам USB мишка,а честно да ви кажа под Safe Mode не ми е много ясно как се прави но ще се помъча! Мисля,че се влизаше с F8. Ще пробвам и ако има зор ще свиркам за помощ! За сега благодаря! А колкото до мишките A4Tech, Genius и другата е куче марка от тия дето ги дават с компютрите в Техно Маркет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост