Fight_girl Публикувано Ноември 18, 2008 Report Share Публикувано Ноември 18, 2008 здравейте незнам дали тук е мястото на темата но я пиша тук. Имам следният проблем с windows xp постоянно ми забива и после започват много бързо да ми премигват иконките по десктопа или отвореният прозорец така към 1 мин после спират и след малко айде пак на ново та искам да ви попитам има ли някакъв начин да го оправя този проблем понеже не ми се прейнсталира пак windowsa преди няма и месец го прейнсталирах и ме е стрех от много прейнсталации да не се скапе хардуера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Ноември 18, 2008 Report Share Публикувано Ноември 18, 2008 Здравей и добре дошла във форума на SoftVisia! Би било полезно да дадеш повече информация за системата. 1) Каква е хардуерната конфигурация.2) Какви са инсталираните драйвери за компонетите и с коя версия на SP (SP1, SP2 или SP3) е Windows-ът.3) Кога се появи проблемът.4) На скоро правени ли са промени по софтуерната и/или хардуерната конфигурация на системата.5) Какви са работните температури на компонентите. За сега мога да препоръчам да тестваш как се държи системата в режим Safe Mode на Windows. На кратко: това е специален диагностичен режим, в който се зарежда само базово множество от драйвери и услуги на Windows. Т.е. ако там няма проблем е доста вероятно проблемът да не е свързан с хардуера. Може да влезнеш в режим Safe Mode чрез натискане на клавиша F8 и избиране на Safe Mode преди да се покаже екранът с логото на Windows XP. P.S.: От преинсталации на OS не може да се скапе хардуерът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост